Rösti se vyrábějí z nahrubo nastrouhaných brambor, mají skvělou jemně cibulovou chuť, a s trochou fantazie můžete rychle a jednoduše vytvořit zajímavý pokrm. Jestliže neseženete bramboráčky, rösti je hravě jako příloha nahradí. Také jsou bezlepkové a vhodné i pro vegany! Mohou se připravovat v troubě či ve fritéze nebo na pánvi. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhých 5 minut! Víkendová snídaně jedna báseň.
8x750g
karton: 6kg
Složení: brambory, slunečnicový olej, dextróza, sůl, sušená cibule, stabilizátor (E 450), bílý pepř více informací
Nejpopulárnější vlnkované hranolky na trhu. Díky vlnkovanému řezu jsou hranolky ještě křupavější a získají krásnou zlatavou barvu. Nejčastěji se hranolky konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale jsou rovněž velmi chutné jako příloha při večerním menu. Mohou se připravovat v troubě či fritéze. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 3 minuty!
17x750g
karton: 12,75kg
Návod k použití:
Připravte zmrazený výrobek:
Pánev: Střední teplota, 4-5 minut, opékat z obou stran.
Trouba: 200 °C, 12 minut.
Fritéza: 170 °C, 3 minuty
Složení: Mořská ryba 40 %(směs tresky polak, štikozubce, hoki, aljašské tresky, tresky obecné), pšeničná mouka, řepkový olej, voda, hrášková vláknina a bílkovi ... více informací
STRUČNÝ POPIS VÝROBKU:
Hluboce zmrazená zelená fazolka. Před kuchyňskou přípravou nerozmrazujte. Před použitím tepelně upravit. Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte.
SLOŽENÍ VÝROBKU:
fazolka zelená řezaná více informací
STRUČNÝ POPIS VÝROBKU:
Hrášek – hluboce zmrazený
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě:
Vaření:
Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4-8 minut.
Dušení:
Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
SLOŽENÍ VÝROBKU:
hrášek více informací
Kukuřice – hluboce zmrazená
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4+8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody. více informací