Předsmažené obalené stejky z treskovité ryby (APO,Hejk) nemleté, vhodné přípravou v konvektomatu 18-20min, troubě 20min i fritéze 6min; 64% rybího masa více informací
Obalená porce předsmažené - kostka z filé se semínky, 65% masa, připravena do fritézy, trouby, konvektomatu
Trouba konvektomat180- 200 °C cca 20 minut
Fritéza olej 170 °C 5 minut
Pánev Střední teplota 7-8 minut (z obou stran)
Složení: oceánské ryby * filé 65% , pšeničná mouka, řepkový olej, proso 1,6%, melounová semínka 1,4%, slunečnicová jádra 1,4%, modifikovaný pšeničný škrob, lně ... více informací
25kusů x 160g
Návod k přípravě:
Fritéza: zmražené smažte na 180 C- 5-6 min
Trouba: zmražené na pečícím papíru 180- 200 C - cca 16-20 min
Pánev: zmražené na rozpáleném oleji 3-4 min. po každé straně.
více informací
Rybí formované porce ve strouhance s omáčkou. Treska 43%.
Předsmažené obalené kostky v křupavém těstíčku z treskovité ryby (APO,Hejk) ,plněné sýrovou omáčkou, vhodné přípravou v konvektomatu15min, troubě 15min
Porce po usmažení díky obalu jsou dlouhou dobu křupavé a drží svůj tvar.
Rybí formované porce ve strouhance s omáčkou. Treska 43%.
Předsmažené obalené kostky v křupavém těstíčku z treskovité ryby (APO,Hejk) ,plněné tomato-kapiovou omáčkou, vhodné přípravou v konvektomatu 15min, troubě 15min.
Porce po usmažení díky obalu jsou dlouhou dobu křupavé a drží svůj tvar.
Předsmažené obalené rybí prsty z treskovité ryby(APO,Hejk) nemleté, vhodné přípravou v konvektomatu 12min, troubě 12min i fritéze 3,5min; Obsah masa 65%
ks cca 30g
Složení: Filet ze štikozubce obecného, APO 47%, pšeničná mouka, řepkový olej, modifikovaný pšeničný škrob, tapiokový škrob, sůl, paprikový prášek, kurkuma, dro ... více informací