Tradiční bramboráky s příchutí česneku a majoránky. Podávají se samostatně.
50g/ks (30ks v balení)
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trouba 15-20 min/220°C
Konvektomat 15min/180°C/50% pára
Pánev 10-15 min
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory 90,6 %, rostlinný olej (řepkový, slunečnicový), bramborový škrob, česnekový prášek 2,6 %, sůl, majoránka 0,3 %. více informací
Ochucené rösti z nahrubo nastrouhaných brambor formované do tvaru trojúhelníků. Hmotnost 1 kusu 50g. Předsmažené, hluboce zmrazené.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5-4 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, sůl, cibulový prášek, stabilizátor (E450), bílý pepř více informací
300g = 6 lokšů po 50g
Tenké bramborové placky servírované jako příloha jsou ideální k husímu a kachnímu masu, trhanému vepřovému, ale i jako součást bezmasých nebo vegetariánských jídel, salátů a polévek. Jsou oblíbené i ve variantě na sladko s povidly, mákem nebo ovocem.
Minimální doba trvanlivosti: 14 dní
Skladujte v ledici při teplotě +3 až +8 °C.
Výrobce a země původu: Eri Bakery, a.s., Slovensko
Složení: Brambory 73,7%, pšeničná mouka, sůl. více informací