Pasterizovaná směs z paprik, lilku a rajčat. Zeleninová příloha.
Bez konzervantů a přidaných konzervačních látek.
Vhodné pro vegany.
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Ovoce kompotované, ananas, v nálevu. Plech. Ananas obsahuje téměř všechny vitaminy, tedy kromě vitaminu E a B12, dále šestnáct minerálních látek a stopových prvků. Jedno z nejlepších přírodních léčiv však z něho činí mimořádně vysoký obsah bromelinu. Bromelin je enzym, který štěpí bílkoviny a sráží mléko. Dále je to silná protizánětlivá látka, která dokáže zmírnit bolest, otoky a podporuje hojení ran. Tím, že brání přílišnému shlukování krevních destiček, je tento enzym prospěšný i v prevenci srdečních chorob, poněvadž výrazně snižuje riziko trombózy.
karton 24x850ml
Složení: Ananas, voda, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová více informací
Směs pro přípravu hovězího vývaru. Dehydratovaný výrobek
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Složení: jedlá sůl, kukuřičný maltodextrin, aromata, kvasnicový výtažek, cukr, extrakt hovězího masa 2% (jedlá sůl, sušené hovězí maso 0,9%, palmový tuk), pal ... více informací
Kulatozrnná rýže je vhodná pro přípravu rizota a na další jídla, která mají kašovitou, krémovitou konzistenci např. mléčné kaše a základy pro rýžové nákypy. Kulatozrnná rýže totiž při vaření a míchání uvolňuje škrob, lepí se a houstne.
Ještě neloupanou rýži namočíme a pod vysokým tlakem spaříme vroucí vodou. Tím se důležité živiny dostanou ze slupky dovnitř zrna, zatímco povrch rýže se zpevní. Až poté rýži loupeme a leštíme.
Směs na univerzální bramborové těsto pro přípravu bramborových či ovocných knedlíků, povidlových taštiček, bramborových placek, kroket a dalších bramborových pokrmů.
Bramborový škrob je všestranný a užitečný v pomocník, který je skvělý k zahuštění bramborových knedlíků a dalších pokrmů z brambor. Hodí se k nakládání a obalování masa, do asijských receptů, omáček a polévek.
Zajisté ho ocení všechny vášnivé pekařky a pekaři k přípravě dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládových poleva a různých krémů.
Při pečení škrob pomáhá zachovat tvar, dodává těstu jemnost a také prodlužuje trvanlivost pečiva o několik dnů.