Tradiční bramboráky s příchutí česneku a majoránky. Podávají se samostatně.
50g/ks (30ks v balení)
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trouba 15-20 min/220°C
Konvektomat 15min/180°C/50% pára
Pánev 10-15 min
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory 90,6 %, rostlinný olej (řepkový, slunečnicový), bramborový škrob, česnekový prášek 2,6 %, sůl, majoránka 0,3 %. více informací
Bramborové plátky z oloupaných brambor ideální jako příloha k hlavnímu jídlu nebo chuťovka s dipem.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min na 175 °C
Pánev 7 min
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Ochucené rösti z nahrubo nastrouhaných brambor formované do tvaru trojúhelníků. Hmotnost 1 kusu 50g. Předsmažené, hluboce zmrazené.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5-4 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, sůl, cibulový prášek, stabilizátor (E450), bílý pepř více informací
Výborné a křupavé měsíčky brambor z těch nejlepších brambor se slupkou. Mohou být chutnou přílohou k tradičním pokrmům nebo skvělou pochoutkou, servírovanou s omáčkami.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-4 min 175°C
Trouba 18-20 min 220°C
Pánev 10-15 min
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Cibulové kroužky jsou oblíbenou chuťovkou k pivu a běžnou součástí jídelníčku v restauracích s americkou kuchyní. Ty od Aviko jsou vyrobeny z čerstvé nasekané cibule, vytvarované do kroužků a obalené v křupavém těstíčku, aby kroužky zůstaly po přípravě křupavé a teplé po delší dobu. Můžete je podávat jako přílohu k hamburgerům nebo prvek sdíleného talíře s dipy. Přípravujte ve fritéze, konvektomatu nebo troubě.
Způsoby přípravy:
Fritéza 1,5 – 2 min / 175 °C
Trouba 15 min / 200 °C
Konvektomat 15 min / 220 °C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Tyto sýrové nugety jsou výraznou svačinkou s černým povlakem (díky přírodnímu rostlinnému uhlíku) a měkkou oranžovou čedarovou náplní. Jalapeño papričky dodávají pikantní šmrnc. Chili Cheddar Black Nuggets můžete podávat jako svačinku na zobání s dipy, součást společného talíře nebo křupavé zakousnutí do jinak nudného zeleného salátu. Zkombinujte je s dalšími sýrovými nugety Aviko: červenými s omáčkou Habanero a klasicky přírodně světlými s čedarem a jalapeñem, abyste vytvořili jedinečný set, který upoutá pozornost vašich hostů. Chili Cheddar Black Nuggets se rychle připravuje ve fritéze (3-3,5 min) a snadno se porcuje. Produkt vhodný pro vegetariány.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Prémiový výrobek na způsob autentické francouzské klasiky. Vyrobeno z bramborových plátků, krémové omáčky a brokolice.
Způsoby přípravy:
Trouba 20-25 min/220°C
Konvektomat 15-18 min/200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, smetana 35%, brokolice 20%, sýr 6%, sůl, stabilizátor (E461), aroma, koření. více informací
Sýrové nugety s červenou paprikou a ostrou Habanero omáčkou v křupavém nápadném červeném obalu. Skvělé jako chuťovka k pivu nebo jako součást obložených talířů pro větší skupiny lidí, na oslavy, pikantní předkrm.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: pšenisýr (25 %, původ EU), (mléko, sůl, mléčné kultury, mikrobiální syřidlo, škrob, barvivo (E160a), voda, pšeničná mouka, červená paprika (8%), slune ... více informací
Batátové hranolky pomohou přidat barvy do vašeho menu. Mají výraznou chuť. Jsou ideální jako pikantní svačinka s citrónovou majonézou nebo jako sladký dezert s karamelovým dipem. Výborné jako dětské menu.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5-3 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: batáty, řepkový olej, modifikovaný škrob, rýžová mouka, dextrin, sůl, kypřící prostředek (E500, E450), barvivo (výtažek z papriky), zahušťovadlo (E415 ... více informací
Klasické extra tenké rovné hranolky, které se svou křupavostí blíží chipsům.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5 - 3 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C / 8 dní při 4 °C
Málo sodíku. Bezlepkové. Vegetariánské. Veganské.
Aviko hranolky s názvem Super Crunch Pure & Rustic jsou mražené hranolky, které vypadají jako domácí. Zachováním slupky na bramborách dáváme hranolkům čistou a plnou bramborovou chuť. Tyto hranolky mají speciální povlak, který zajistí, že zůstanou křupavé mnohem déle. To prodlužuje dobu servírování a vede k menší ztrátě tepla ve srovnání s běžnými hranolky. Díky extra křupavosti je Super Crunch Pure & Rustic ideální přílohou pro výdej s sebou a rozvoz. Tento výrobek je předmažený na 100% slunečnicovém oleji, takže příprava ve fritéze nebo troubě je o poznání rychlejší. Aviko hranolky Super Crunch Pure & Rustic se skvěle hodí k hamburgerům a dalším klasickým masovým nebo rybím pokrmům. Vhodné pro bezlepkovou, bezlaktózovou, vegetariánskou a veganskou dietu.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Trouba 15-17 min/220°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, kypřící látky (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo ( ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E500, E450), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5-3 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E500, E450), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Aviko Turbo Classic hranolky 7 mm, stejně jako jiné výrobky řady Turbo, mají velmi krátkou dobu přípravy, díky čemuž jsou ideální pro časy špičky v restauraci, když potřebujete obsloužit rychle velké skupiny hostů.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C/ 8 dní při 4 °C
Hranolky Turbo Plus mají extra krátkou dobu přípravy - cca 90 vteřin - a vysokou váhovou výtěžnost min. 90%. Opticky zabírají více místa, takže porce vypadá objemnější.
Způsoby přípravy:
Fritéza 1,5 min/175°C
Konvektomat 10min/190°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C / 8 dní při 4 °C