Bramborové plátky z oloupaných brambor ideální jako příloha k hlavnímu jídlu nebo chuťovka s dipem.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min na 175 °C
Pánev 7 min
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Cibulové kroužky jsou oblíbenou chuťovkou k pivu a běžnou součástí jídelníčku v restauracích s americkou kuchyní. Ty od Aviko jsou vyrobeny z čerstvé nasekané cibule, vytvarované do kroužků a obalené v křupavém těstíčku, aby kroužky zůstaly po přípravě křupavé a teplé po delší dobu. Můžete je podávat jako přílohu k hamburgerům nebo prvek sdíleného talíře s dipy. Přípravujte ve fritéze, konvektomatu nebo troubě.
Způsoby přípravy:
Fritéza 1,5 – 2 min / 175 °C
Trouba 15 min / 200 °C
Konvektomat 15 min / 220 °C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Tyto sýrové nugety jsou výraznou svačinkou s černým povlakem (díky přírodnímu rostlinnému uhlíku) a měkkou oranžovou čedarovou náplní. Jalapeño papričky dodávají pikantní šmrnc. Chili Cheddar Black Nuggets můžete podávat jako svačinku na zobání s dipy, součást společného talíře nebo křupavé zakousnutí do jinak nudného zeleného salátu. Zkombinujte je s dalšími sýrovými nugety Aviko: červenými s omáčkou Habanero a klasicky přírodně světlými s čedarem a jalapeñem, abyste vytvořili jedinečný set, který upoutá pozornost vašich hostů. Chili Cheddar Black Nuggets se rychle připravuje ve fritéze (3-3,5 min) a snadno se porcuje. Produkt vhodný pro vegetariány.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Prémiový výrobek na způsob autentické francouzské klasiky. Vyrobeno z bramborových plátků, krémové omáčky a brokolice.
Způsoby přípravy:
Trouba 20-25 min/220°C
Konvektomat 15-18 min/200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, smetana 35%, brokolice 20%, sýr 6%, sůl, stabilizátor (E461), aroma, koření. více informací
Sýrové nugety s červenou paprikou a ostrou Habanero omáčkou v křupavém nápadném červeném obalu. Skvělé jako chuťovka k pivu nebo jako součást obložených talířů pro větší skupiny lidí, na oslavy, pikantní předkrm.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: pšenisýr (25 %, původ EU), (mléko, sůl, mléčné kultury, mikrobiální syřidlo, škrob, barvivo (E160a), voda, pšeničná mouka, červená paprika (8%), slune ... více informací
Mozzarellové tyčinky jsou jedním z nejoblíbenějších sýrových chuťovek, které můžete mít ve svém menu. Aviko Mozzarella Sticks jsou obalované a jemně ochucené. Můžete je podávat jako samostatný snack nebo je zakomponovat do obloženého talíře appetizery. Produkt je počitatelný, což usnadňuje výpočet food cost. Rychlá příprava ve fritéze, konvektomatu nebo troubě. Nóbl smažák z Mozzarelly v rukama konzumovatelné verzi.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5 min/175°C
Trouba 7 - 8 min/220°C
Konvektomat 5 - 6 min/200°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Předsmažené obalované sýrové nugety s příchutí čedaru a s kousky jalepeno papriček, křupavé na povrchu a vláčné uvnitř, balení obsahuje 50 kusů nugetek
Složení: Složení
Strouhanka, 18% Tavený Sýr, Máslo, Bílkoviny, Syrovátkový Prášek, Modifikovaný Škrob, E452, E339, Sůl, E410, E412, Barvivo E160Ae160C; Voda, ... více informací
Ať už máte raději kulaté, oválné nebo krájené bramborové plátky, naše bramborové plátky jsou neuvěřitelně všestranné - podávejte je teplé nebo studené jako předkrm, svačinu nebo přílohu. více informací