Ossewit je 100% živočišný tuk. Má vysokou tepelnou odolnost a dlouhou životnost. Zajišťuje optimální výsledky pečení i smažení. Lůj do pokrmů přináší chuť hovězího masa. Je perfektní například pro smažení hranolek, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Právě hovězí lůj je tou tajnou ingrediencí, díky níž se belgické hranolky staly vyhlášenou specialitou po celém světě. Ossewit lze také přidat do pomletého masa na hamburgery pro výraznější chuť.
Složení: hovězí lůj; přísada proti pĕnĕní (E900).Obsah tuků :100 %. více informací
Oblíbená a vynikající - paštika Májka je mezi našimi výrobky stálicí v oblíbenosti. Varianta se sníženým obsahem soli a přidaným železem je nyní dostupná ve 48g balení.
Složení: vepřové maso, voda, vepřová játra, VEJCE, vepřové kůže, sušená cibule, sůl, koření, sušená třešňová šťáva (z ovocného koncentrátu, maltodextrin), glu ... více informací
Oblíbená a vynikající - paštika Májka je mezi našimi výrobky stálicí v oblíbenosti. Varianta se sníženým obsahem soli a přidaným železem je nyní dostupná ve 48g balení. více informací