Položka byla přidána do košíku
Ossewit je 100% živočišný tuk. Má vysokou tepelnou odolnost a dlouhou životnost. Zajišťuje optimální výsledky pečení i smažení. Lůj do pokrmů přináší chuť hovězího masa. Je perfektní například pro smažení hranolek, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Právě hovězí lůj je tou tajnou ingrediencí, díky níž se belgické hranolky staly vyhlášenou specialitou po celém světě. Ossewit lze také přidat do pomletého masa na hamburgery pro výraznější chuť.
Složení:
hovězí lůj; přísada proti pĕnĕní (E900).Obsah tuků :100 %. více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Ossewit je 100% živočišný tuk. Má vysokou tepelnou odolnost a dlouhou životnost. Zajišťuje optimální výsledky pečení i smažení. Lůj do pokrmů přináší chuť hovězího masa. Je perfektní například pro smažení hranolek, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Právě hovězí lůj je tou tajnou ingrediencí, díky níž se belgické hranolky staly vyhlášenou specialitou po celém světě. Ossewit lze také přidat do pomletého masa na hamburgery pro výraznější chuť.
Tržní segment: | Horeca |
---|
Ossewit je 100% živočišný tuk. Má vysokou tepelnou odolnost a dlouhou životnost. Zajišťuje optimální výsledky pečení i smažení. Lůj do pokrmů přináší chuť hovězího masa. Je perfektní například pro smažení hranolek, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Právě hovězí lůj je tou tajnou ingrediencí, díky níž se belgické hranolky staly vyhlášenou specialitou po celém světě. Ossewit lze také přidat do pomletého masa na hamburgery pro výraznější chuť.
Tržní segment: | Horeca |
---|