Neocenitelný pomocník pro přípravu lehké domácí šlehačky
Výborná konzistence a dlouhodobá stabilita nášlehu
Vhodná k přípravě dortů, zákusků, dezertů a jiné
Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C
Základní univerzální surovina s optimální tučností pro každý typ kuchyně a cukrárny charakteristická svou stabilitou při ohřevu a zahušťování, vysokým a pevným nášlehem.
Tekutý krém na šlehání s rostlinným tukem. Obsah tuku 31 %. Ideální pro všechny druhy cukrářských výrobků, pěn a dezertů. Po vyšlehání stabilní při pokojové teplotě až 2 hodiny, poté nutno chladit.
Složení: Obnovené PODMÁSLÍ (68% hm.), plně ztužený palmový olej (18% hm.), rostlinné oleje (12,2% hm.) (kokosový, palmový), modifikovaný kukuřičný škrob, sušen ... více informací
Stabilní v teplém a kyselém prostředí (citrón, rajčata, alkohol). Lze dobře redukovat, přirozeně zahušťuje. Nesráží se. Stabilní v ohřevné vaně minimálně 2 hodiny. Zachovává si stálé vlastnosti i při prudkém ochlazení a následné regeneraci.
Varianta k živočišné smetaně na vaření, 25% rostlinného tuku s vynikající chutí díky použití podmáslí a sušeného mléka Vhodná na zahušťování omáček, k dochucení těstovin, zeleniny a masa, nehrudkuje, dobře se váže k potravině Je nesladká, ale cukr lze přidat.
Směs k přípravě šlehaného krému, rostlinného původu, slazená, ve spreji. Tepelně ošetřeno UHT.
Složení: Pitná voda, Ztužený rostlinný tuk z palmových jader (18 %), Cukr (7 %), Stabilizátory: E 420ii, E 463 a E 401, Mléčné bílkoviny, Emulgátory: E 472e, s ... více informací
Díky unikátní inovativní technologii od značky Debic můžete servírovat perfektně našlehanou šlehačku během okamžiku, znovu a znovu. Během pár vteřin máte dokonale připravenou šlehačku k zakončení vašich studených nebo teplých dezertů, ovocných salátů, zmrzliny, kávy a horké čokolády. Jen zatřepejte sprejovkou, podržte svisle stříkací špičkou dolů a stiskněte ventil. Sprej je vzduchotěsný a tak zaručuje vysokou kvalitu a a také kompletní hygienické použití.
Složení: Smetana, hnací plyny N2O a N2; emulgátor E471; stabilizátor karagenan. více informací
Zakysaná či kysaná smetana je mléčný výrobek vyráběný fermentací pomocí bakterií mléčného kvašení. Průmyslově se vyrábí fermentací smetany v tancích nebo přímo v kelímcích. Dříve se zřejmě nekysala samotná smetana, ale sbírala se ze zakyslého mléka. Používá se ve studené kuchyni i k vaření polévek, omáček apod více informací