Základní univerzální surovina s optimální tučností pro každý typ kuchyně a cukrárny charakteristická svou stabilitou při ohřevu a zahušťování, vysokým a pevným nášlehem.
Tekutý krém na šlehání s rostlinným tukem. Obsah tuku 31 %. Ideální pro všechny druhy cukrářských výrobků, pěn a dezertů. Po vyšlehání stabilní při pokojové teplotě až 2 hodiny, poté nutno chladit.
Složení: Obnovené PODMÁSLÍ (68% hm.), plně ztužený palmový olej (18% hm.), rostlinné oleje (12,2% hm.) (kokosový, palmový), modifikovaný kukuřičný škrob, sušen ... více informací
Stabilní v teplém a kyselém prostředí (citrón, rajčata, alkohol). Lze dobře redukovat, přirozeně zahušťuje. Nesráží se. Stabilní v ohřevné vaně minimálně 2 hodiny. Zachovává si stálé vlastnosti i při prudkém ochlazení a následné regeneraci.
Varianta k živočišné smetaně na vaření, 25% rostlinného tuku s vynikající chutí díky použití podmáslí a sušeného mléka Vhodná na zahušťování omáček, k dochucení těstovin, zeleniny a masa, nehrudkuje, dobře se váže k potravině Je nesladká, ale cukr lze přidat.