Použití:
zmrazené slovenské bramborové halušky jsou uvařené, fluidně zmrazené a proto jsou hotovým pokrmem, který stačí ohřát v mikrovlnné troubě, anebo promíchat s olejem a ohřát na pánvi.
Obsah sáčku vysypeme do mísy a přikryjeme. Vložíme do mikrovlnné trouby a zahříváme 6 minut při výkonu 650 W. Halušky promícháme a zahříváme ještě 8 minut. Po ohřátí připravíme z halušek jídlo podle receptu. V případě menšího množství je potřebné úměrně zkrátit čas ohřevu.
Ohřáté bramborové halušky jsou vhodné jako příloha k masovým a zeleninovým pokrmům a jídel se sýrem a omáčkami. Zvlášť je doporučujeme na přípravu Bryndzových a Tvarohových halušek anebo Strapaček se zelím.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
Složení: Brambory (70%), Pšeničná mouka, Sůl více informací
Bramborový knedlík, jedna z nezaměnitelných chutí tradiční české kuchyně. Je vyráběn z nejkvalitnějších bramborových směsí, vyniká výbornou chutí. Připravuje se jako příloha k obdobným pokrmům jako moravský a houskový knedlík, ale i jako příloha k zelí s vepřovým vrabcem, nebo pečené kachně je jedinečný.
Obsahuje 12ks á 500g knedlík
Složení: Směs na bramborové knedlíky 51% (pšeničná mouka, sušené brambory (40%), emulgátor: E471, stabilizátor: E450i, konzervant: disiřičitan sodný, extrakt k ... více informací
Brambory jsou na škrob bohatý, podzemní výhonek rostliny (Solanum tuberósum L.). Řadí se do
čeledi Lilkovité (Solanáceae). Momentálně se jedná o 210 odrůd schválených v Německu. V případě
tohoto produktu jsou brambory kostkovány, vařeny a sterilovány v uzavřeném obalu.
Vzhled: pravidelné kostky
Barva: nažloutlá až žlutá
Konzistence: lojovitá
Složení: Brambory bez slupky, Antioxidační látka (E 223) více informací
Bramborové měsíčky se skvěle hodí jako příloha k hotovým jídlům jako vařené i pečené. Tím, že už jsou brambory oloupané, nakrájené a uvařené se můžete zbavit nemalých nákladů na pracovní sílu, opotřebení strojů, energii, vodu apod. Zároveň si ušetříte i spoustu starostí.
Tyto brambory můžete připravit hned několika způsoby – vařením ve vodě, vařením v páře v konvektomatu, pečením v troubě nebo smažením ve fritéze či na pánvi. Před samotnou přípravou brambory propláchněte, zbavte škrobu a nechte odkapat. Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat.
Jedná se o chlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 28denní záruční doba od výroby. Bramborové měsíčky dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. Do jedné přepravky E2 se vejdou 4 vaky (dohromady 20 kg).
Teplota skladování: 2-7 °C
Trvanlivost: 28 dní
více informací
Vařené bramborové plátky 6 mm dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. Tyto brambory se skvěle hodí jako příloha k hotovým jídlům, a to ve formě pečených i vařených brambor. Vařené bramborové plátky 6 mm můžete připravit hned několika způsoby – vařením ve vodě, vařením v páře v konvektomatu, pečením v troubě nebo smažením ve fritéze či na pánvi. Brambory vařené plátky jsou výborné i jako samostatný chod, který připravíte na pánvi se slaninou či na způsob francouzských brambor.
Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat. Jedná se o nechlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 4měsíční záruční doba. 5 pytlů ve vratné přepravce E2.
Skladování: 5–25 °C
Trvanlivost: 4 měsíce od výroby více informací
Vařené loupané brambory typu A. Svým drobným kalibrem se skvěle vyjímají jako příloha k pečeným a grilovaným masům.
Baleny vakuově á 5 kg. Trvanlivost 3 měsíce od data výroby.
Složení: Brambory, Kuchyňská sůl, Antioxidační látka (E 223) více informací
Zámecké vařené brambory jsou menší kulaté brambory. Skvěle se hodí jako příloha vyšší třídy k hotovým jídlům, a to ve formě vařených i pečených brambor. Jejich kvalita je dána vybranou a stálou odrůdou varného typu A/AB, pečlivým očištěním a šetrným tepelným ošetřením. Díky tomu mají výbornou chuť, lojovitou konzistenci a kvalitu stálou v průběhu celého roku. Vhodné také do salátů nebo do těsta na knedlíky.
Před samotnou přípravou brambory propláchněte, zbavte vyplaveného škrobu (pokud chcete brambory dát do těsta nebo do knedlíků škrob vám naopak pomůže v navázání ostatních ingrediencí) a následně ohřejte ve vodě nebo v konvektomatu. Výrobek je také vhodný smažit nebo péct. Zámecké brambory se hodí i do rezervy, jelikož nezabírají místo v chladícím zařízení. Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat.
Jedná se o nechlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 4měsíční záruční doba. Zámecké vařené brambory dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. 4 pytle ve vratné přepravce E2.
Skladování: 5–25 °C
Trvanlivost: 4 měsíce od výroby
více informací
Klasická příprava tradiční italské kuchyně, zde ve svém nejmenším formátu. Vynikající podávaná s masovými omáčkami, smetanovými sýry nebo houbami.
Doba vaření: když se gnocchi dostanou na povrch. více informací
Lehké bramborové noky se 70% obsahem brambor. S máslovou chutí a pevnou konzistencí. Gnocchi použijte k omáčkám Prima Cucina, doplňte kuřecím, krůtím a vepřovým masem nebo je zapékejte s bylinkami a sýrem. Gnocchi lze rovněž servírovat s mákem, tvarohem či skořicí a máslem.