Bramborové měsíčky se slupkou, které po usmažení v oleji (ve fritéze či na pánvi) nebo upečení v troubě získají dokonalou křupavost a skvělou bramborovou chuť. Mohou být chutnou přílohou k tradičním pokrmům nebo skvělou pochoutkou, servírovanou s omáčkami. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 4 minuty!
14x600g
karton: 8,4kg
Krokety, neboli noisettes jsou vyrobeny z bramborové kaše s nádechem muškátového oříšku. Tedy na rozdíl od jiných značek kroket jsou vyrobeny z čerstvých brambor, ne ze sušených nebo bramborové mouky. Mají skvělou chuť a křupavý povrch. S trochou fantazie můžete rychle a jednoduše vytvořit zajímavý pokrm. Mohou se připravovat v troubě, na pánvi či ve fritéze nebo airfryeru. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhých 5 minut!
Složení: brambory, slunečnicový olej, sůl,dextróza, sušená cibule, stabilizátor (E464), emulgátor (E471), koření. Může obsahovat MLÉKO více informací
Velmi tenké a dlouhé klasické rovné hranolky, dobře známé z mezinárodních fastfoodových řetězců a oblíbené zejména u mladších strávníků. Díky svému tvaru jsou dokonale křupavé a mají nefalšovanou bramborovou chuť. Nejčastěji se konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale s trochou fantazie můžete vytvořit zajímavé pokrmy. Doporučená příprava je v troubě.
14x600g
karton: 8,4kg
Jednoduchý klasický tvar, dobře známý všem, kteří si připravují hranolky sami doma, ale tentokrát s nesrovnatelnou chutí a křupavostí! Nejčastěji se hranolky konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale jsou rovněž velmi chutné jako všední příloha. Mohou se připravovat v troubě, ale i ve fritéze. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 3 minuty!
20x450g
karton: 9kg
Aviko Pom'Patati/Lachebejkes jsou chutné tvářičky z bramborové kaše, které dokonale zpestří oběd Vašim dětem. Můžete je připravit v troubě, fritéze nebo na pánvi.
Složení: brambory, rostlinný olej (řepkový, slunečnicový, palmový), rýžová mouka, sůl, dextróza, stabilizátor (E464), výtažky z koření více informací
Rösti se vyrábějí z nahrubo nastrouhaných brambor, mají skvělou jemně cibulovou chuť, a s trochou fantazie můžete rychle a jednoduše vytvořit zajímavý pokrm. Jestliže neseženete bramboráčky, rösti je hravě jako příloha nahradí. Také jsou bezlepkové a vhodné i pro vegany! Mohou se připravovat v troubě či ve fritéze nebo na pánvi. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhých 5 minut! Víkendová snídaně jedna báseň.
8x750g
karton: 6kg
Složení: brambory, slunečnicový olej, dextróza, sůl, sušená cibule, stabilizátor (E 450), bílý pepř více informací
Nejpopulárnější vlnkované hranolky na trhu. Díky vlnkovanému řezu jsou hranolky ještě křupavější a získají krásnou zlatavou barvu. Nejčastěji se hranolky konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale jsou rovněž velmi chutné jako příloha při večerním menu. Mohou se připravovat v troubě či fritéze. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 3 minuty!
17x750g
karton: 12,75kg
Farm Frites Crinkle hranolky vlnkované do trouby 450g.
Tajemstvím kvality a vynikající chuti produktů od značky Farm Frites jsou v prvé řadě kvalitní suroviny. Zkušení pěstitelé den za dnem s láskou dohlíží na produkci brambor a zajišťují stálé udržení vysoké kvality pěstovaných surovin. Po sklizni se brambory převáží do výrobních linek, kde jsou zpracovány pomocí těch nejmodernějších technologických postupů.
Výsledkem jsou lahodné hranolky a další bramborové speciality, které mile poteší svou vynikající chutí každého, kdo je ochutná. více informací
Klasické hranolky, které jsou určeny pro jednoduchou a rychlou přípravu v troubě. Nakrájené přímo z brambor, s menším množstvím tuku, bez konzervantů, předsmažené a připravené k podávání raz dva.
Klasické středně silné hranolky, oblíbená příloha a alternativa k bramborám.
Doba přípravy: 15-20 min. na 220ºC v troubě,
2,5-3 min. na 175ºC ve fritéze,
10-15 min. na oleji na pánvi.
více informací
Ochucené americké brambory jsou velmi multifunkční: nejlepší domácí svačinka a příloha k jídlu, kvůli své neskutečné křupavost jsou ideální pro jídlo „s sebou”
Ochucené americké brambory mají speciální nástřik, takže zůstanou dlouho teplé a křupavé. Tomuto výrobku jsme nechali bramborovou slupku, což mu dodává ještě větší křupavost a lahodnou bramborovou chuť.
Bramborové dílky, předsmažené, hlubokozmrazené.
Návod k přípravě
Na pánvi
smažte v oleji dobu 6–8 minuty až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
Ve fritéze
smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minuty až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
V konvektomatu
pečte uprostřed předehřátého konvektomatu na 225 °C po dobu 15–20 minut do zlatova, v polovině pečení hranolky obraťte.