Oblíbený a vyhledávaný steak z vysokého roštěnce, tedy přední části hřbetu hovězího. Je oválného tvaru a charakteristické pro Rib Eye steak je mramorování tukem včetně tzv. tukového oka, podle kterého se jmenuje.
Karton 5kg. více informací
Nejlepší část zadního hovězího. Tohle velice jemné maso najdete v horní části kýty, upravit lze téměř jakkoli. Hodí se k pomalejší úpravě v celku (pečení), vynikající je také na minutky jako "rump steak". Země původu: Brazílie, Uruquay, Paraquay
Karton: cca 15kg
Kus: cca 3kg
více informací
Kus libového masa, který se oddělí ze strany spodního šálu kýty.
Hovězí váleček je velmi chutné a libové maso jemně prorostlé tukem, které je perfektní na přípravu svíčkové nebo tataráku
KTN: 15-18kg
kus: cca 1,7kg více informací
Kus libového masa, který se oddělí ze strany spodního šálu kýty.
Hovězí váleček je velmi chutné a libové maso jemně prorostlé tukem, které je perfektní na přípravu svíčkové nebo tataráku
Karton: cca 15-18kg
Kus: cca 1,8kg
více informací
Vysoký roštěnec vyzrálý mokrým způsobem, má jemné maso s tukovým mramorováním, které dodává tomuto steaku typickou chut a štavnatost.
Karton: cca 16kg
Kus: cca 2kg více informací