Jedinečné složení (100% rostlinné oleje a tuky) bylo vyvinuto pro univerzální použití a je ideální pro intenzivní fritování a smažení. Je odolný proti dlouhodobému tepelnému zatížení. Neutrální chuť a vůně zachovává přirozenou chuť vašich výrobku
Vandemoortele
Složení: rostlinné oleje a tuky (slunečnicový; palmový; řepkový); přísada proti pĕnĕní (E900).Obsah tuků :100 %. více informací
Redukce balsamikového octa z italské Modeny I.G.P. - intenzivní sladkokyselá chuť. Vhodný na dekorace, dezerty, čerstvé ovoce, saláty nebo grilovaná masa a zeleninu.
Složení: ocet Balsamico di Modena IGP 75% (vařený vinný mošt, vinný ocet), vařený vinný mošt, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob. Obsahuje siřičitan ... více informací
Ocet se v potravinářství užívá jednak ke konzervaci zeleniny, jednak jako okyselující součást pokrmů v řadě kuchyní světa. Bez tohoto tradičního octa se neobejde žádná dobrá česká kuchyně. Velké 5l balení je připraveno především pro větší gastro provozy či hromadu produktů z opravdu velké zahrádky.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, barvivo: amoniakový karamel. více informací
Ocet kvasný lihový.
Výrobce, země původu: OKL a.s., U Bzinku 409, 696 81 Bzenec, Česká republika
Chraňte před přímým slunečním zářením. Občas se vyskytující lehký zákal je přirozený efekt.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, estragonové aroma, barvivo E150c. více informací
Ocet kvasný vinný z bílého vína. Kyselost 6%. Ideální pro studenou kuchyni. Vzniklé usazeniny nemají vliv na kvalitu ani chuť octa, ale garantují pravost octa vyrobeného z vína.
Extra panenský olivový olej – olivový olej nejvyšší kvality, má dokonalou chuť a vůni. Je získáván výhradně mechanickými postupy a není chemicky upravován.
Složení: Olej olivový extra panenský* lisovaný za studena. více informací
Pro každodenní použití v teplé kuchyni. Díky své tepelné odolnosti a stálosti oproti ostatním typům olejů je ideální pro zdravější smažení a fritování.
Tento olej je vhodný jak na studenou – do salátů, tak i na teplou kuchyni – na smažení i pečení. více informací
Olivový olej obsahující pouze olej získaný zpracováním zbytků po extrakci olivového oleje a olej získaný přímo z oliv. Je vhodný pro studenou i teplou kuchyni.
Země původu: Španělsko více informací
Řepkový olej je ideální pro široké použití v kuchyni. Je vynikající jak na krátkodobou tepelnou úpravu pokrmů a fritování, tak i na přípravu salátů a majonéz. Řepkový olej s nízkým obsahem kyseliny erukové.pkový olej je ideální pro široké použití v kuchyni. Je vynikající jak na krátkodobou tepelnou úpravu pokrmů a fritování, tak i na přípravu salátů a majonéz. Řepkový olej s nízkým obsahem kyseliny erukové. více informací