Rybí filé se sýrovou omáčkou s bylinkami v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: filé z bílé RYBY 45%( A - treska pestrá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), sýrová omáčka 18%(EIDAM 9%, voda, TVAROHOVÝ SÝR 2% (SMETANA, TVARO ... více informací
Ochucené americké brambory jsou velmi multifunkční: nejlepší domácí svačinka a příloha k jídlu, kvůli své neskutečné křupavost jsou ideální pro jídlo „s sebou”
Ochucené americké brambory mají speciální nástřik, takže zůstanou dlouho teplé a křupavé. Tomuto výrobku jsme nechali bramborovou slupku, což mu dodává ještě větší křupavost a lahodnou bramborovou chuť.
Tepelně opracované, skladovat při -18 °C.
Příprava: v horkovzdušné troubě při teplotě 185 °C - 195 °C po dobu 15-20 minut do zhnědnutí. Ve fritézte smažit při vyšší teplotě cca. 3 minuty dozlatova.
Minimální trvanlivost 18 měsíců od data výroby.
Balení: plastový pytel 1kg = 23 kusů donutů po 43,5g.
Složení: Kuřecí prsa 38 %, obal (pšeničná mouka, kukuřičné lupínky, sůl, droždí, koření, přírodní aroma), sýr 12 % (voda, sýr 27 % - ementál, gouda, hovězí žel ... více informací