Použití:
smažená vajíčka, losos, hovězí maso,české šunkofleky, avokádo
Chuť:
silně uzené aroma
Doporučení:
dávkovat až na konci úpravy pokrmu
NA OBJEDNÁVKU-5 DNÍ
Babiččina volba je jemná krupička pro všechny, kteří hledají stálou a kontrolovanou kvalitu produktu. Krupička je vhodná jak pro přípravu krupicové kaše, tak pro běžné používání ve vaší kuchyni – do knedlíků nebo k zahušťování polévek.
Speciální jemně mletá vysokolepková hladká mouka. Těsto z ní se snadno zpracovává a umožňuje přípravu tenké a křupavé pizzy.
Použití:
Pizza italského typu
Pizza amerického typu
Středomořské pečivo – focaccia, ciabatta více informací
Jemný bramborový škrob pro potravinářské účely, je vhodný pro přípravu moučníků, dortů, keksů, omelet a všeho drobného pečiva. Výborně se hodí na zahuštění omáček.
Složení: Bramborový škrob. Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a obilovin obsahující lepek. více informací