Hluboce zmrazený obchucený špenát je vyroben ze špenátového protlaku, ochucen směsí koření a zmrazen ve vhodném zmrazovacím procesu. Je určen ke konzumaci po tepelné úpravě. Produkt je blanšírován.
Výrobek obsahuje mléko!
Návod na přípravu: Vložte do hrnce s trochou vody a vařte 4-8 minut. Dochutit dle potřeby.
Hluboce zmrazená brokolice. Vhodná jako příloha k masu, na polévky nebo pro přípravu zeleninových jídel.
Země původu Belgie.
Složení: Brokolice
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 164 / 39
Tuky (g) <0,5
nasycené mastné kyseliny (g) <0,1
Sacharidy (g) 4,8
cukry (g) 1,4
... více informací
Stonky jsou nejzdravější syrové. Zkuste jimi nahradit třeba brambůrky, které pojídáte večer u televize.
Výborně se uplatní v salátech, jako svěží příloha k masu nebo nakrájené na závěr do vývaru namísto petrželky.
Bulvy používáme samozřejmě do vývarů i zahuštěných polévek, také do omáček či mas tažených na víně, jako jsou líčka či kohout na víně.
Kombinace včasného sklízení, rychlého zpracování a šetrného vaření dává zeleninovým pyré ARDO jejich čerstvou chuť a nutriční význam.
Jedná se o zpracovanou dýni – 100 % dýně, která je uvařena, rozmixována a hluboce zmrazena v malých peletkách á 4-6 g.
Návod k přípravě:
Na pánvi: vložte potřebné množství nerozmrazených peletek do pánve a vařte při střední teplotě. Orientační časy připravy: při 225 g dýňového pyré – 4 minuty, při 450 g – 9 minut
V mikrovlnné troubě: Vložte potřebné množství nerozmrazených peletek do vhodné nádoby do mikrovlnné trouby a vařte při příkonu 900 Wattů následovně dlouho: při 225 g – 4 minuty, při 450 g 7 minut.
Luštěniny jsou velmi oblíbená potravina v celém Řecku. Fazolky FAVA jsou velmi oblíbené pro svou jemnou chuť. Skvělá ja kaše s fava fazolek s trochou citrónové šťávy a s ugrilovanou chobotnicí.
Fazolové lusky jsou vhodné pod maso, nebo jako příloha.
Země původu Belgie.
Složení: Zelené fazolové lusky
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 119 / 28
Tuky (g) <0,5
nasycené mastné kyseliny (g) <0,1
Sacharidy (g) 3,5
cu ... více informací