Pro každodenní použití v teplé kuchyni. Díky své tepelné odolnosti a stálosti oproti ostatním typům olejů je ideální pro zdravější smažení a fritování.
Složení: Olivový olej z pokrutin 90%, extra panenský olivový olej 10% více informací
Velmi tenké a dlouhé klasické rovné hranolky, dobře známé z mezinárodních fastfoodových řetězců a oblíbené zejména u mladších strávníků. Díky svému tvaru jsou dokonale křupavé a mají nefalšovanou bramborovou chuť. Nejčastěji se konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale s trochou fantazie můžete vytvořit zajímavé pokrmy. Doporučená příprava je v troubě.
14x600g
karton: 8,4kg
Dlouhé široké nudle jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum). V suchém stavu jsou dlouhé ploché nudle o šíři 6,2 mm stočené do tvaru hnízda.
Tagliatelle se tradičně podávají především s omáčkou boloňskou, popř. s hustými omáčkami (z hovězího, telecího, vepřového masa).
Složení: Semolina z tvrdé pšenice (EU a mimo EU) a voda. více informací
Hrách je jedna z plodin velmi typických pro českou kuchyni. Používá se do nejrůznějších kaší, nádivek, polévek. Stejně jako ostatní lušteniny je zdrojem bílkovin