Položka byla přidána do košíku
Zakysaná či kysaná smetana je mléčný výrobek vyráběný fermentací pomocí bakterií mléčného kvašení. Průmyslově se vyrábí fermentací smetany v tancích nebo přímo v kelímcích. Dříve se zřejmě nekysala samotná smetana, ale sbírala se ze zakyslého mléka. Používá se ve studené kuchyni i k vaření polévek, omáček apod více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Zakysaná či kysaná smetana je mléčný výrobek vyráběný fermentací pomocí bakterií mléčného kvašení. Průmyslově se vyrábí fermentací smetany v tancích nebo přímo v kelímcích. Dříve se zřejmě nekysala samotná smetana, ale sbírala se ze zakyslého mléka. Používá se ve studené kuchyni i k vaření polévek, omáček apod
Alergeny: | 7, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |
Zakysaná či kysaná smetana je mléčný výrobek vyráběný fermentací pomocí bakterií mléčného kvašení. Průmyslově se vyrábí fermentací smetany v tancích nebo přímo v kelímcích. Dříve se zřejmě nekysala samotná smetana, ale sbírala se ze zakyslého mléka. Používá se ve studené kuchyni i k vaření polévek, omáček apod
Alergeny: | 7, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |