Grip ‘n Dip hranolky s extra křupavou povrchovou úpravou ve tvaru U přinesou do vašeho podnikání změnu a svěží vítr. Můžete je podávat jako ojedinělý předkrm nebo lehký snack. Jsou ideální pro namáčení ve vašich oblíbených domácích dipech. Rustikální vzhled, ojedinělý tvar a křupavost podpoří zážitek z jakéhokoli jídla – ať už masitého nebo vegetriánského. AVIKO Grip ‘n Dip se perfektně hodí pro rozvoz a takeaway.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 - 3,5 min/175°C
Konvektomat 15min/180°C/50% pára
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, kypřící látky (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo ( ... více informací
Mozzarellové tyčinky jsou jedním z nejoblíbenějších sýrových chuťovek, které můžete mít ve svém menu. Aviko Mozzarella Sticks jsou obalované a jemně ochucené. Můžete je podávat jako samostatný snack nebo je zakomponovat do obloženého talíře appetizery. Produkt je počitatelný, což usnadňuje výpočet food cost. Rychlá příprava ve fritéze, konvektomatu nebo troubě. Nóbl smažák z Mozzarelly v rukama konzumovatelné verzi.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5 min/175°C
Trouba 7 - 8 min/220°C
Konvektomat 5 - 6 min/200°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Udělejte své menu atraktivnějším s našimi sýrovo cibulovými vroubkovanými hranolky. Perfektní volba pro každou restauraci, která chce nabídnout něco osobitého. Jejich zvlněný vroubkovaný podélný řez drží bohatý sýrový posyp a zajišťuje, že každé sousto bude stejně dobré jako první. Tyto hranolky nejen potěší davy lidí, ale jsou také všestranné a slouží jako vynikající základ pro koncept loaded fries - omáčka nebo maso se zeleninou navrch porce hranolků. Ať už jsou doplněny dalším sýrem, masem nebo čerstvými oblohami, naše podélně vroubkované hranolky Wawy Blends s cibulí a sýrem nabízejí nekonečné možnosti, jak ohromit vaše hosty a přimět je, aby se vraceli pro jedinečný chuťový zážitek.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min / 175 °C
Konvektomat 12 - 15 min / 200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory (původ z EU), slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, aroma, dextrin, jedlá sůl, bramborový škrob, koření, kypřící lá ... více informací
Prosluňte své menu našimi Wavy Blends Paprika Fries! Tyto hranolky jsou sypány paprikovým kořením, což z nich dělá perfektní základ pro vytváření typických hranolkových pokrmů. Jedinečný podélný vroubkovaný řez zvýrazňuje nejen chuť, ale i texturu a poskytuje křupavý základ pro různé typy loaded fries. Podávejte je samostatně, jako přílohu nebo je posypte sýrem, zalijte zakysanou smetanou nebo vlastní speciální směsí čím hranolky polijete. Přidáním pár ingrediencí na samotné hranolky můžete vytvořit samostatný pokrm, který bude mít skvělou marži. Vroubkované hranolky představují jednoduchý způsob, jak aktualizovat svůj jídelníček a využít aktuální trendy v gastronomii. Nabídněte svým hostům dokonalý produkt, který si zachová svou prémiovou chuť od prvního namočení až po poslední sousto.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min / 175 °C
Konvektomat 12 - 15 min / 200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory (původ z EU), slunečnicový olej, modifikovaný škrob, rýžová mouka, koření, jedlá sůl, dextrin, maltodextrin, kvasnicový extrakt, aroma, kypří ... více informací
Použití:
zmrazené slovenské bramborové halušky jsou uvařené, fluidně zmrazené a proto jsou hotovým pokrmem, který stačí ohřát v mikrovlnné troubě, anebo promíchat s olejem a ohřát na pánvi.
Obsah sáčku vysypeme do mísy a přikryjeme. Vložíme do mikrovlnné trouby a zahříváme 6 minut při výkonu 650 W. Halušky promícháme a zahříváme ještě 8 minut. Po ohřátí připravíme z halušek jídlo podle receptu. V případě menšího množství je potřebné úměrně zkrátit čas ohřevu.
Ohřáté bramborové halušky jsou vhodné jako příloha k masovým a zeleninovým pokrmům a jídel se sýrem a omáčkami. Zvlášť je doporučujeme na přípravu Bryndzových a Tvarohových halušek anebo Strapaček se zelím.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
Složení: Brambory (70%), Pšeničná mouka, Sůl více informací
Bramborový knedlík, jedna z nezaměnitelných chutí tradiční české kuchyně. Je vyráběn z nejkvalitnějších bramborových směsí, vyniká výbornou chutí. Připravuje se jako příloha k obdobným pokrmům jako moravský a houskový knedlík, ale i jako příloha k zelí s vepřovým vrabcem, nebo pečené kachně je jedinečný.
Obsahuje 12ks á 500g knedlík
Složení: Směs na bramborové knedlíky 51% (pšeničná mouka, sušené brambory (40%), emulgátor: E471, stabilizátor: E450i, konzervant: disiřičitan sodný, extrakt k ... více informací
Brambory jsou na škrob bohatý, podzemní výhonek rostliny (Solanum tuberósum L.). Řadí se do
čeledi Lilkovité (Solanáceae). Momentálně se jedná o 210 odrůd schválených v Německu. V případě
tohoto produktu jsou brambory kostkovány, vařeny a sterilovány v uzavřeném obalu.
Vzhled: pravidelné kostky
Barva: nažloutlá až žlutá
Konzistence: lojovitá
Složení: Brambory bez slupky, Antioxidační látka (E 223) více informací