Batátové hranolky pomohou přidat barvy do vašeho menu. Mají výraznou chuť. Jsou ideální jako pikantní svačinka s citrónovou majonézou nebo jako sladký dezert s karamelovým dipem. Výborné jako dětské menu.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5-3 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: batáty, řepkový olej, modifikovaný škrob, rýžová mouka, dextrin, sůl, kypřící prostředek (E500, E450), barvivo (výtažek z papriky), zahušťovadlo (E415 ... více informací
Klasické extra tenké rovné hranolky, které se svou křupavostí blíží chipsům.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5 - 3 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C / 8 dní při 4 °C
Málo sodíku. Bezlepkové. Vegetariánské. Veganské.
Aviko hranolky s názvem Super Crunch Pure & Rustic jsou mražené hranolky, které vypadají jako domácí. Zachováním slupky na bramborách dáváme hranolkům čistou a plnou bramborovou chuť. Tyto hranolky mají speciální povlak, který zajistí, že zůstanou křupavé mnohem déle. To prodlužuje dobu servírování a vede k menší ztrátě tepla ve srovnání s běžnými hranolky. Díky extra křupavosti je Super Crunch Pure & Rustic ideální přílohou pro výdej s sebou a rozvoz. Tento výrobek je předmažený na 100% slunečnicovém oleji, takže příprava ve fritéze nebo troubě je o poznání rychlejší. Aviko hranolky Super Crunch Pure & Rustic se skvěle hodí k hamburgerům a dalším klasickým masovým nebo rybím pokrmům. Vhodné pro bezlepkovou, bezlaktózovou, vegetariánskou a veganskou dietu.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Trouba 15-17 min/220°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, kypřící látky (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo ( ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E500, E450), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5-3 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E500, E450), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Aviko Turbo Classic hranolky 7 mm, stejně jako jiné výrobky řady Turbo, mají velmi krátkou dobu přípravy, díky čemuž jsou ideální pro časy špičky v restauraci, když potřebujete obsloužit rychle velké skupiny hostů.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C/ 8 dní při 4 °C
Hranolky Turbo Plus mají extra krátkou dobu přípravy - cca 90 vteřin - a vysokou váhovou výtěžnost min. 90%. Opticky zabírají více místa, takže porce vypadá objemnější.
Způsoby přípravy:
Fritéza 1,5 min/175°C
Konvektomat 10min/190°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C / 8 dní při 4 °C
Grip ‘n Dip hranolky s extra křupavou povrchovou úpravou ve tvaru U přinesou do vašeho podnikání změnu a svěží vítr. Můžete je podávat jako ojedinělý předkrm nebo lehký snack. Jsou ideální pro namáčení ve vašich oblíbených domácích dipech. Rustikální vzhled, ojedinělý tvar a křupavost podpoří zážitek z jakéhokoli jídla – ať už masitého nebo vegetriánského. AVIKO Grip ‘n Dip se perfektně hodí pro rozvoz a takeaway.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 - 3,5 min/175°C
Konvektomat 15min/180°C/50% pára
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, kypřící látky (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo ( ... více informací
Udělejte své menu atraktivnějším s našimi sýrovo cibulovými vroubkovanými hranolky. Perfektní volba pro každou restauraci, která chce nabídnout něco osobitého. Jejich zvlněný vroubkovaný podélný řez drží bohatý sýrový posyp a zajišťuje, že každé sousto bude stejně dobré jako první. Tyto hranolky nejen potěší davy lidí, ale jsou také všestranné a slouží jako vynikající základ pro koncept loaded fries - omáčka nebo maso se zeleninou navrch porce hranolků. Ať už jsou doplněny dalším sýrem, masem nebo čerstvými oblohami, naše podélně vroubkované hranolky Wawy Blends s cibulí a sýrem nabízejí nekonečné možnosti, jak ohromit vaše hosty a přimět je, aby se vraceli pro jedinečný chuťový zážitek.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min / 175 °C
Konvektomat 12 - 15 min / 200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory (původ z EU), slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, aroma, dextrin, jedlá sůl, bramborový škrob, koření, kypřící lá ... více informací
Prosluňte své menu našimi Wavy Blends Paprika Fries! Tyto hranolky jsou sypány paprikovým kořením, což z nich dělá perfektní základ pro vytváření typických hranolkových pokrmů. Jedinečný podélný vroubkovaný řez zvýrazňuje nejen chuť, ale i texturu a poskytuje křupavý základ pro různé typy loaded fries. Podávejte je samostatně, jako přílohu nebo je posypte sýrem, zalijte zakysanou smetanou nebo vlastní speciální směsí čím hranolky polijete. Přidáním pár ingrediencí na samotné hranolky můžete vytvořit samostatný pokrm, který bude mít skvělou marži. Vroubkované hranolky představují jednoduchý způsob, jak aktualizovat svůj jídelníček a využít aktuální trendy v gastronomii. Nabídněte svým hostům dokonalý produkt, který si zachová svou prémiovou chuť od prvního namočení až po poslední sousto.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min / 175 °C
Konvektomat 12 - 15 min / 200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory (původ z EU), slunečnicový olej, modifikovaný škrob, rýžová mouka, koření, jedlá sůl, dextrin, maltodextrin, kvasnicový extrakt, aroma, kypří ... více informací
Nové inovativní REALLY Crunchy Fries nabízí nepřekonatelný 30minutový dlouhotrvající křupavý pocit s řemeslným vzhledem a lahodnou chutí, která potěší vaše hosty, ať už večeří ve vaší restauraci, nebo si objednají jídlo s sebou na rozvoz.
Složení: Brambory (84 %), poleva (9 %) [modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, bramborový škrob, hrachový protein, sůl, kypřící látky (E450i, E500ii), za ... více informací
Unikátní technologie zpracování hranolek Stealth Fries garantuje 5x delší výdrž křupavosti než běžné hranolky. Hranolky jsou vyrobeny z brambor nejvyšší kvality. více informací
Naše běžné hranolky stanoví standard stále kvality a výkonu v oboru gastronomie.
- Dostupné v široké řadě řezů
- Zlatavý vzhled
- Jednotná velikost více informací