Nejpopulárnější vlnkované hranolky na trhu. Díky vlnkovanému řezu jsou hranolky ještě křupavější a získají krásnou zlatavou barvu. Nejčastěji se hranolky konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale jsou rovněž velmi chutné jako příloha při večerním menu. Mohou se připravovat v troubě či fritéze. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 3 minuty!
17x750g
karton: 12,75kg
1. Předehřejte pečící troubu na horní/dolní ohřev: 240°C
2. Odstraňte fólii a hluboce zmrazenou pizzu pečte na středním roštu cca 7-8 minut.
3. Pizza je hotová, když se sýr roztéká a okraj je do světle hněda propečený.
Optimální délka přípravy se může lišit podle typu trouby.
Pokud je pizza před pečením již částečně nebo úplně rozmrazená, zkraťte délku
přípravy.