Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: přírodní barvivo E 160c (meruňka, meruňka s rumem), b ... více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: přírodní barvivo E 160c (meruňka, meruňka s rumem), b ... více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka (35 % hm.), borůvky (10 % hm.), regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin, aroma. více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: fruktózo-glukózový sirup, jahody (30 %), jablka (20 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin, koncentrát z černé mrkve více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů. více informací
Oblíbený med s obsahem květových a lučních medů, jejichž původ je převážně český nebo středoevropský. Do výrobku v menším množství přidáváme také dovozové jihoamerické medy, které oddalují rychlou krystalizaci českých medů a dodávají květovému medu novou dimenzi chutí a vůní. Jedná se rovněž o med s nejpříznivějším poměrem ceny a kvality.
Zpracované ovoce. Slazená švestková povidla s jablky.Výrobek vhodný zejména pro zpracování v teplé kuchyni a pro pekaře. Pro výrobu 100g hotového výrobku bylo použito 220g ovoce, z toho 165g švestek a 55g jablek.
Složení: Švestky, jablka, cukr, zahušťovadlo: kukuřičný modifikovaný škrob E 1422, regulátor kyselosti: kyselina citronová, barvivo: E 150c, konzervant: sorbá ... více informací
Slazená švestková povidla bez jablek, tužší, krájitelná konzistence, pasírovaná, bez cizích příměsí.
Minimální trvanlivost je 12 měsíců od data výroby.
Skladujte v suchu při teplotě 0-30 °C.
Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C.
Složení: švestky (170 g/100 g výrobku), fruktózo-glukózový sirup, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, barvivo E 150c, konzervant ... více informací