Položka byla přidána do košíku

CBA Rybí prsty mleté 40% 10x250g


Návod k použití: Připravte zmrazený výrobek: Pánev: Střední teplota, 4-5 minut, opékat z obou stran. Trouba: 200 °C, 12 minut. Fritéza: 170 °C, 3 minuty

Složení:
Mořská ryba 40 %(směs tresky polak, štikozubce, hoki, aljašské tresky, tresky obecné), pšeničná mouka, řepkový olej, voda, hrášková vláknina a bílkovi ... více informací

Pro nákup zboží je nutná registrace.


Kategorie: Rybí výrobky

Popis zboží

Návod k použití:
Připravte zmrazený výrobek:

Pánev: Střední teplota, 4-5 minut, opékat z obou stran.

Trouba: 200 °C, 12 minut.
Fritéza: 170 °C, 3 minuty

Složení:
Mořská ryba 40 %(směs tresky polak, štikozubce, hoki, aljašské tresky, tresky obecné), pšeničná mouka, řepkový olej, voda, hrášková vláknina a bílkovina (obsahuje pšenici), oliheň, sůl, dextróza, hořčičný prášek, cibule, kopr, česnek, citron, černý pepř, kajenský pepř, paprika, kurkumový prášek, zvýrazňovač chuti E621, kypřicí látka E503
VÝŽIVOVÉ INFORMACE (100 g hotového výrobku)
Celkem kJ 929
Celkem kcal 222
Tuky 9g
z toho nasycené 0,71g
Sacharidy 26g
z toho cukry 1,36
Bíllkoviny 8g
Sůl 1g

Alergeny: 1,4,10,14,
Tržní segment: Maloobchod
Popis zboží

Návod k použití:
Připravte zmrazený výrobek:

Pánev: Střední teplota, 4-5 minut, opékat z obou stran.

Trouba: 200 °C, 12 minut.
Fritéza: 170 °C, 3 minuty

Složení:
Mořská ryba 40 %(směs tresky polak, štikozubce, hoki, aljašské tresky, tresky obecné), pšeničná mouka, řepkový olej, voda, hrášková vláknina a bílkovina (obsahuje pšenici), oliheň, sůl, dextróza, hořčičný prášek, cibule, kopr, česnek, citron, černý pepř, kajenský pepř, paprika, kurkumový prášek, zvýrazňovač chuti E621, kypřicí látka E503
VÝŽIVOVÉ INFORMACE (100 g hotového výrobku)
Celkem kJ 929
Celkem kcal 222
Tuky 9g
z toho nasycené 0,71g
Sacharidy 26g
z toho cukry 1,36
Bíllkoviny 8g
Sůl 1g

Alergeny: 1,4,10,14,
Tržní segment: Maloobchod

Prohlédnuté produkty

×

ZAREGISTRUJTE SE A NAKUPUJTE U NÁS!

O všech slevách, akcích a tipech budete vědět jako první. Chcete?

Přejít na odkaz