Rybí filé se sýrovou omáčkou s bylinkami v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: filé z bílé RYBY 45%( A - treska pestrá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), sýrová omáčka 18%(EIDAM 9%, voda, TVAROHOVÝ SÝR 2% (SMETANA, TVARO ... více informací
Ochucené americké brambory jsou velmi multifunkční: nejlepší domácí svačinka a příloha k jídlu, kvůli své neskutečné křupavost jsou ideální pro jídlo „s sebou”
Ochucené americké brambory mají speciální nástřik, takže zůstanou dlouho teplé a křupavé. Tomuto výrobku jsme nechali bramborovou slupku, což mu dodává ještě větší křupavost a lahodnou bramborovou chuť.