Položka byla přidána do košíku
Návod k použití:
Pánev: Střední teplota, 5 minut, opékat z obou stran.
Trouba: 200 °C, 12-14 minut.
Fritéza: 170 °C, 3 minuty.
Složení:
Filé z aljašské tresky 59 % (může obsahovat jemné kosti), pšeničná mouka, řepkový olej, modifikovaný pšeničný škrob, tapiokový škrob, sůl, koření (pap ... více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Návod k použití:
Pánev: Střední teplota, 5 minut, opékat z obou stran.
Trouba: 200 °C, 12-14 minut.
Fritéza: 170 °C, 3 minuty.
Alergeny: | 1,4, |
---|---|
Tržní segment: | Maloobchod |
Návod k použití:
Pánev: Střední teplota, 5 minut, opékat z obou stran.
Trouba: 200 °C, 12-14 minut.
Fritéza: 170 °C, 3 minuty.
Alergeny: | 1,4, |
---|---|
Tržní segment: | Maloobchod |