Farm Frites Crinkle hranolky vlnkované do trouby 450g.
Tajemstvím kvality a vynikající chuti produktů od značky Farm Frites jsou v prvé řadě kvalitní suroviny. Zkušení pěstitelé den za dnem s láskou dohlíží na produkci brambor a zajišťují stálé udržení vysoké kvality pěstovaných surovin. Po sklizni se brambory převáží do výrobních linek, kde jsou zpracovány pomocí těch nejmodernějších technologických postupů.
Výsledkem jsou lahodné hranolky a další bramborové speciality, které mile poteší svou vynikající chutí každého, kdo je ochutná. více informací
Klasické hranolky, které jsou určeny pro jednoduchou a rychlou přípravu v troubě. Nakrájené přímo z brambor, s menším množstvím tuku, bez konzervantů, předsmažené a připravené k podávání raz dva.
Klasické středně silné hranolky, oblíbená příloha a alternativa k bramborám.
Doba přípravy: 15-20 min. na 220ºC v troubě,
2,5-3 min. na 175ºC ve fritéze,
10-15 min. na oleji na pánvi.
více informací
Ochucené americké brambory jsou velmi multifunkční: nejlepší domácí svačinka a příloha k jídlu, kvůli své neskutečné křupavost jsou ideální pro jídlo „s sebou”
Ochucené americké brambory mají speciální nástřik, takže zůstanou dlouho teplé a křupavé. Tomuto výrobku jsme nechali bramborovou slupku, což mu dodává ještě větší křupavost a lahodnou bramborovou chuť.
Bramborové dílky, předsmažené, hlubokozmrazené.
Návod k přípravě
Na pánvi
smažte v oleji dobu 6–8 minuty až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
Ve fritéze
smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minuty až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
V konvektomatu
pečte uprostřed předehřátého konvektomatu na 225 °C po dobu 15–20 minut do zlatova, v polovině pečení hranolky obraťte.
Jedinečné bramborové krokety vyráběné dle táborské receptury.
Návod k přípravě: ve fritéze: smažte dozlatova v oleji předehřátém na 150–160 °C po dobu 5–6 minut.
Rybí filé se sýrovou omáčkou s bylinkami v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: filé z bílé RYBY 45%( A - treska pestrá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), sýrová omáčka 18%(EIDAM 9%, voda, TVAROHOVÝ SÝR 2% (SMETANA, TVARO ... více informací
Rybí filé se špenátovou omáčkou v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: Filé z bílé ryby 45% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), špenátová omáčka 18% (špenát 10%, voda, smetana, mozzarella, rýžov ... více informací
Rybí filé s brokolicí, smetanovou omáčkou a praženými mandlovými lupínky, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: rybí filé 55% (A – treska pestrá, B – treska tmavá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), omáčka 36% (brokolice 10%, voda, zakysaná smetana 8%, ... více informací
Filé z tresky pestré se špenátem, smetanou a křupavým posypem, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: RYBÍ filé 50% (A - treska pestrá, B - treska tmavá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), voda, SMETANA 7%, PŠENIČNÁ mouka, špenát 6%, MÁSLO, slu ... více informací
Chutné miniporce z tresky ukryté pod křupavým obalem ze strouhanky, to jsou lákavé kousky na rodinný večer.
Složení: Filé z bílé ryby 60%,(A - treska pestrá, D - hejk; viz. údaj na boční straně obalu),strouhanka 22%,(pšeničná mouka, kvasnice, jedlá sůl, cukr, mletá p ... více informací
Složení: Filé z bílé ryby 65% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), pšeničná mouka, voda, slunečnicový olej, jedlá sůl, mletá paprika, ... více informací