Rybí filé se špenátovou omáčkou v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: Filé z bílé ryby 45% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), špenátová omáčka 18% (špenát 10%, voda, smetana, mozzarella, rýžov ... více informací
Dlouhé široké nudle jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum). V suchém stavu jsou dlouhé ploché nudle o šíři 6,2 mm stočené do tvaru hnízda.
Tagliatelle se tradičně podávají především s omáčkou boloňskou, popř. s hustými omáčkami (z hovězího, telecího, vepřového masa).
Složení: Semolina z tvrdé pšenice (EU a mimo EU) a voda. více informací