Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 2,5–3 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 8–10 minut, během pečení několikrát produkt otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíců
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Výrobek doporučujeme vybalit a dopéci horkým vzduchem, ovšem je možné použít jakoukoli tepelnou úpravu.
např. Pečicí trouba 15 minut při 220 °C.
Složení: Kachní čtvrtky ,kmín, jedlá sůl.
Výživové údaje ve100 g : energetická hodnota 1516 kj/366 kcal,tuky- 33.1 g,z toho nasycené mastné kyseliny 9.2 g, s ... více informací
Vynikající knedlík, který se hodí k různým druhům pokrmů.
Ve středověku se nazývala knedlíkem, také knédlem malá kulička nebo šištička smíchaná z masa a máčené housky. Oproti dnešní době se tyto knédle smažily na ohni. Knedlíky se běžně konzumují také v Číně, kde je jedli patrně dříve, než se ve střední Evropě objevili lidé.
NÁVOD K POUŽITÍ: připravujte 3 minuty v páře
Trvanlivost: 4dny
Složení: Kolečka do knedlíků vlhčená 35% (pšeničná mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl), pitná voda, pšeničná mouka, mléko, tekutý vaječný bílek, vaječná mela ... více informací
Kuřecí cordon bleu je vyroben z kvalitních 100% prsních řízků, kterých je zabalena lahodná chuť sýru a šunky.
Chutná skvěle teplý i studený na cestách.
Smažený, 1ks/160g
Složení: Plněný kuřecí řízek 74% [kuřecí prsní řízky 71%, tavený sýr 11% (sýry, pitná voda, bramborový škrob, tapiokový škrob, mléčná bílkovina, tavící sůl pol ... více informací
Tepelně opracované, skladovat při -18 °C.
Příprava: v horkovzdušné troubě při teplotě 185 °C - 195 °C po dobu 15-20 minut do zhnědnutí. Ve fritézte smažit při vyšší teplotě cca. 3 minuty dozlatova.
Minimální trvanlivost 18 měsíců od data výroby.
Balení: plastový pytel 1kg = 23 kusů donutů po 43,5g.
Složení: Kuřecí prsa 38 %, obal (pšeničná mouka, kukuřičné lupínky, sůl, droždí, koření, přírodní aroma), sýr 12 % (voda, sýr 27 % - ementál, gouda, hovězí žel ... více informací
Pokyny k manipulaci, přípravě a použití výrobku
Rozmrazování
Výrobek nevyžaduje předchozí rozmrazení.
Na pánvi
Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a ohřívejte na středním ohni alespoň 2 minuty, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě
Předehřejte troubu na 180 °C. Položte výrobek na plech vyložený pečicím papírem a ohřívejte v troubě při teplotě 180 °C alespoň 5 minut, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritovacím hrnci
Položte výrobek do fritovacího hrnce (rozehřátého na 180 °C). Smažte po dobu 40-60 sekund, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V horkovzdušné fritéze
Nastavte teplotu na 200 °C a připravujte 3-5 minut. Během přípravy výrobek promíchejte.
Pokyny k přípravě:
Rozmrazování
Výrobek nevyžaduje předchozí rozmrazení.
Na pánvi
Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a ohřívejte na středním ohni alespoň 2 minuty, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě
Předehřejte troubu na 180 °C. Položte výrobek na plech vyložený pečicím papírem a ohřívejte v troubě při teplotě 180 °C alespoň 5 minut, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritovacím hrnci
Položte výrobek do fritovacího hrnce (rozehřátého na 180 °C). Smažte po dobu 40–60 sekund, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V horkovzdušné fritéze
Nastavte teplotu na 200 °C a připravujte 3–5 minut. V polovině doby přípravy výrobek protřepejte.
Doba minimální trvanlivosti: ne více než 24 měsíců.
Kuřecí prsní maso nakrájené na kousky různých geometrických tvarů. Obaleno v tempuře. Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Příprava:
Na pánvi - produkt dejte na pánev s rozehřátým olejem, zavřete víko a zahřívejte na středním plameni alespoň 5 minut, občas otočte.
V troubě - troubu předehřejte na 180 °C. Výrobek položte na plech pokrytý pečicím papírem a zahřejte na 180 °C po dobu alespoň 5 minut, za občasného otáčení, dokud výrobek nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritéze - vložte výrobek do fritézy (předehřáté na 180 °C). Smažte 3 minuty, dokud se produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Horkovzdušná fritéza - nastavte teplotu na 200 °C a smažte 5 minut. V polovině doby smažení protřepejte.
Složení: Kuřecí vnitřní prsní filet 69%, obal (mouka: pšeničná, kukuřičná; voda, škrob: pšeničný, bramborový; sůl, koření: celer, černý pepř; cukr, dextróza, k ... více informací
Kuřecí paličky z křídel, marinované a obalené v BBQ koření, s křupavou kůrkou. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Váha jednoho kusu: 35 – 75g (cca 24ks/kg)
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Příprava:
Produkt nevyžaduje předchozí rozmrazování.
Na pánvi - Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a zahřívejte na středním ohni po dobu alespoň 5 minut, občas otáčejte, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě - troubu předehřejte na 180 °C. Výrobek dejte na plech vyložený pečicím papírem, pečte alespoň 10 minut, občas otáčejte, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritéze - vložte zmrazený produkt do fritézy předehřáté na 180 ºС. Smažte 4-6 minut, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Složení: Kuřecí křídla - paličky, voda, cukr, sušená zelenina: rajčata, cibule, česnek; maltodextrin, sůl, modifikovaná kukuřice, škrob, regulátor kyselosti oc ... více informací