Houskový kynutý knedlík, další výrobek naší společnosti. Za dobu, co jej vyrábíme se stal jedním z nejžádanějších výrobků na trhu. Jeho kyprý vzhled, působivá mozaika na řezu a skvělá chuť ho předurčuje jako vynikající přílohu ke všem možným českým jídlům. Od pečených mas, až po tradiční omáčky, zelí, nebo špenát.
Složení: Mouka pšeničná, voda pitná, vaječná melanž, houskové kostky 10% (mouka pšeničná, voda pitná, sůl jedlá, droždí), sůl jedlá, droždí. více informací
Houskový kynutý knedlík, další výrobek naší společnosti. Za dobu, co jej vyrábíme se stal jedním z nejžádanějších výrobků na trhu. Jeho kyprý vzhled, působivá mozaika na řezu a skvělá chuť ho předurčuje jako vynikající přílohu ke všem možným českým jídlům. Od pečených mas, až po tradiční omáčky, zelí, nebo špenát.
Složení: mouka pšeničná, voda pitná,vaječná melanž, 10% houskových kostek (mouka pšeničná, voda, sůl, droždí), sůl jedlá, droždí více informací
Vynikající knedlík, který se hodí k různým druhům pokrmů.
Ve středověku se nazývala knedlíkem, také knédlem malá kulička nebo šištička smíchaná z masa a máčené housky. Oproti dnešní době se tyto knédle smažily na ohni. Knedlíky se běžně konzumují také v Číně, kde je jedli patrně dříve, než se ve střední Evropě objevili lidé.
NÁVOD K POUŽITÍ: připravujte 3 minuty v páře
Trvanlivost: 4dny
Složení: Kolečka do knedlíků vlhčená 35% (pšeničná mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl), pitná voda, pšeničná mouka, mléko, tekutý vaječný bílek, vaječná mela ... více informací
Kuřecí paličky z křídel, marinované a obalené v BBQ koření, s křupavou kůrkou. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Váha jednoho kusu: 35 – 75g (cca 24ks/kg)
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Příprava:
Produkt nevyžaduje předchozí rozmrazování.
Na pánvi - Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a zahřívejte na středním ohni po dobu alespoň 5 minut, občas otáčejte, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě - troubu předehřejte na 180 °C. Výrobek dejte na plech vyložený pečicím papírem, pečte alespoň 10 minut, občas otáčejte, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritéze - vložte zmrazený produkt do fritézy předehřáté na 180 ºС. Smažte 4-6 minut, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Složení: Kuřecí křídla - paličky, voda, cukr, sušená zelenina: rajčata, cibule, česnek; maltodextrin, sůl, modifikovaná kukuřice, škrob, regulátor kyselosti oc ... více informací
Horní a střední části marinovaných kuřecích křídel, s křupavou kůrkou. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Složení: Křídlo z kuřete brojlera, voda, škrob: rýžový, modifikovaný tapiokový; sůl, stabilizátory: tripolyfosfáty, polyfosfáty, pirofosfáty;
koření: kmín, ko ... více informací
Složení: kuřecí maso 63%,kuřecí strojně oddělené maso 10%, vepřový špek, steri. okurky,steril.paprika, drůbeží salám, sušená cibule, hořčice, voda více informací
Pečené a v páře vařené kuřecí prsní řízky nakrájené na kostičky, IQF zmrazené. Výrobek je plně tepelně upravený.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců při teplotě -18°C, po rozmražení skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Dodavatel: KappersFoods b.v., Nizozemsko
Složení: Kuřecí prsa (97%), voda, sůl, tapiokový škrob, dextróza, D-xylóza, stabilizátor (E331, E500). více informací
Kořeněné kuřecí pečené maso ve stylu gyros (Shawarma), IQF, nakrájené na tloušťku nepřesahující 3 mm.
Minimální trvanlivost při teplotě -18°С: 18 měsíců
Způsob přípravy
Horkovzdušná trouba: předehřejte na 180 °C. Výrobek dejte na plech pokrytý pečicím papírem, pečeme na 180 °C alespoň 5 minut. V polovině doby pečení maso promíchejte.
Horkovzdušná fritéza: nastavte teplotu na 200 °C a pečte 5 minut. V polovině doby pečení maso promíchejte.
Výrobek není třeba předem rozmrazovat.
Složení: Maso z kuřecích stehen, voda, sůl, sójový protein, koření a kořenící extrakty: česnek, paprika, pepř, skořice; stabilizátory: sodík
pyrofosfát, trifo ... více informací
Pečené a v páře vařené kuřecí prsní řízky nakrájené na kostičky, IQF zmrazené. Výrobek je plně tepelně upravený.
Lahodné pečené kuřecí prsní řízky nakrájené na 5mm plátky. Po rozmrazení jsou plátky připraveny k použití na pizzu, do sendvičů a baget apod.
Složení: Kuřecí prsa (97%), voda, sůl, tapiokový škrob, dextróza, D-xylóza, stabilizátor (E331, E500).
Výrobek neobsahuje alergeny. více informací
Kuřecí špíz (prsa + stehenní řízek) s klobásou, paprikou a cibulí. 1 ks cca 180g. Masný polotovar. Volně ložení. Chlazené Záruční lhůta 6 dní.
NA OBJEDNÁVKU - 5 DNŮ
Složení: Kuřecí stehno bez kosti a kůže 67%, kuřecí klobása se sýrem 12% (kuřecí maso 70%, pitná voda, sýr 8% (mléko, jedlá sůl, mlékárenské kultury, barvivo b ... více informací