Tajemství pravého francouzského croissantu je ukryto v křehkých vrstvách těsta a zlatavé barvě. Náš mini croissant je navíc plněný bohatou čokoládovou náplní a zdobený čoko šupinkami. Ideální na snídaňové menu.
Složení: mouka (PŠENICE); máslo (MLÉKO) (17,0%); voda; cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; bambucký; kokosový); droždí; LÍSKOVÉ OŘÍŠKY (2,0%); kakaový práše ... více informací
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Mini koblížek s ovocnou náplní 35x25g La Lorraine
ROZMRAZENÍ 22 °C • 30’
o 5 cm • 25 g
Smažený mini koblížek z kynutého těsta s máslem a náplní z pyré z ovoce. Zdobený moučkovým cukrem. Vyrobený dle tradiční receptury.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, ovocná náplň (24%) (glukózo-fruktózový sirup, malinové pyré (18%), pitná voda, cukr, pyré z černého rybízu (7%), pyré z červeného rybí ... více informací
Výrobek určený ke kynutí. Malý zákusek čtvercového tvaru plněný třešňovou náplní. Máslový. Pro hezkou barvu a lesk můžeme po nakynutí potřít vejci.
Vandemoortele
Sendvič panini s nářezy, předgrilovaný, předkrájený, zmrzlý, podává se horké.
NÁVOD K POUŽITÍ
Specifické podmínky skladování
Uchovávejte při -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Doba použitelnosti od výroby 12 měsíc/měsíce
PŘÍPRAVA:
- rozmrazení 30min. při teplotě 22°C
- pečení 4-6min. při teplotě 200°C
- grilování 3-5min. při teplotě 220°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), antioxidant (kyselina L-askorbová).
Může obsa ... více informací
Sendvič panini s nářezy s bylinami, předgrilovaný, předkrájenéý zmrzlý, podává se horké.
Sendvič panini s nářezy, předgrilovaný, předkrájený, zmrzlý, podává se horké.
NÁVOD K POUŽITÍ
Specifické podmínky skladování
Uchovávejte při -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Doba použitelnosti od výroby 12 měsíc/měsíce
PŘÍPRAVA:
- rozmrazení 30min. při teplotě 22°C
- pečení 4-6min. při teplotě 200°C
- grilování 3-5min. při teplotě 220°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, byliny (0,42%) (rozmarýn, bazalka, oregano, tymián), lepek (PŠEN ... více informací
Oválné ploché pečivo (typu focaccia) určené pro přípravu panini. Zdobené semínky černuchy (nigella) a sezamu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Rozmražení: 10min
Teplota pečení: 220°C
Doba pečení: 3-4min
Pára: ne
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, SEZAMOVÁ SEMENA (5%), řepkový olej, droždí, ŽITNÁ mouka, jodová sul, nigella (0,3%). více informací