Ideální pro výrobu vlastních produktů. Předností je pravidelné listování a snadná manipulace. Rozměr plátů 57x37 cm.
Hlubokomrazené plundrové tĕsto, připraveno k kynutí.
Rozmrazování: 10 min při pokojové teplotě. Kynutí: 75-105 min při 32°C. Předehřev trouby na 220°C. Pečení: 210 +/-10°C. Čas pečení závisí na tvaru a velikosti finálního produktu. Tyto pokyny jsou pouze orientační, doba a teplota pečení závisí na typu zařízení.
Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Trvanlivost od data výroby: 6 měsíců
Země původu: EU
Složení: mouka (PŠENICE), voda, rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový), droždí, glukózo-fruktózový sirup, PŠENIČNÝ lepek, cukr, sůl, látka zlepšující mouku ... více informací
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Měkká kulatá brioška z obohaceného pšeničného těsta (máslo, mléko a vejce). Na povrchu poprášenou moukou, která ji dodává rustikální vzhled. Ideální pečivo pro restaurace a catering. Univerzálně použitelná (od snídaně po večeři).
Složení: PŠENIČNÁ mouka, cukr, droždí, máslo (MLÉKO) (3%), řepkový olej, jedlá sůl s jódem, dextróza, sušené odstředěné MLÉKO, emulgátor (ste aroyl-2-mléčnan vápenatý), zahušťovadlo (karboxymethylcelulosa), bean flour, sušená syrovátka (MLÉKO), aroma, antioxidant (kyselina L-askorbová), látka zlepšující mouku (L-cystein).
La Lorraine více informací