Ovocné zpestření klasického dortu: Krémový tvarohový dort se základem z křehkého těsta je pokrytý aromatickými plátky broskve a pokrytý dortovou polevou.
12 porcí
Složení: : broskve (19 %), tvaroh (MLÉKO) nízkotučný (15 %), zakysaná SMETANA (MLÉKO) (11 %), cukr, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, voda, řepkový olej, glukózo-fru ... více informací
Typicky americký. Lahodné, aromatické a voňavé půlky jahod na vynikající náplni z plnotučného měkkého sýra a typicky erlenbacherského křupavého základu.
Složení: jahody (22 %), plnotučný měkký SÝR (MLÉKO) (20 %), cukr, voda, glukózo-fruktózový sirup, plnotučné MLÉKO, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, řepkový olej, pa ... více informací
Na typickém americkém dortovém základu z drobenky z křehkého těsta je lahodná cheesecake vrstva s měkkým sýrem extra plnotučným, zakroucená malinovou přípravou. Každá porce je kus amerického života!
Složení: měkký SÝR extra plnotučný (MLÉKO) (32 %), cukr, plnotučné MLÉKO, plnotučné VEJCE, maliny (7 %), PŠENIČNÁ mouka, řepkový olej, palmový tuk, modifikovan ... více informací
Dort z tmavého těsta s pečenou tvarohovou náplní. Zdobený kakaovou drobenkou. Nepředkrájený, samostatně balený dort
Rozmražení: 5-6hodin
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Nízkotučný měkký TVAROH (33%), PŠENIČNÁ mouka, cukr, řepkový olej, CELÁ VEJCE, PŠENIČNÝ škrob, odtučněný kakaový prášek (1,5%), rostlinné tuky (palmov ... více informací
Dezert ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
Mnozí lidé považují cheesecake za typický americký dezert, ale překvapivě byl poprvé vyroben v Řecku již 2000 let před naším letopočtem. Byl považován za vynikající zdroj energie a podáván i sportovcům při prvních olympijských hrách. Po dobytí Řecka Římany se recept postupně rozšířil. Do Ameriky jej v 18. století přivezli Evropané a tak se začala psát historie moderního cheesecaku. Dnes už si můžeme pochutnat na dezertu ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
3x21 porcí
Složení: Tvaroh (MLÉKO); voda; cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; kokosový; slunečnicový); mouka (PŠENICE); VEJCE; smetana (MLÉKO); modifikovaný š ... více informací
Chléb pšenično žitný. Zmrazený výrobek.
Balení: papírový karton po 10ks – v kartonu jsou 2ks PE sáčků po 5ks výrobku.
Datum minimální trvanlivosti: při skladování v -18°C – 6 měsíců, po rozmražení 1 den.
Výrobce a země původu: Karlova pekárna s.r.o., ČR.
Tradiční chléb z pšeničné a žitné mouky, s křupavou kůrkou. Obsahuje pšeničný kvas, který je pouze z přírodních surovin
a dodává chlebu tradiční chuť.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 170 - 190 °C
Doba pečení: 10 - 12 min
Pára: x
1ks = 450g
La Lorraine
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka (7%), droždí, slunečnicová semena (1,6%), otruby (PŠENIČNÉ), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný ... více informací
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou špaldovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka, slunečnicová semena, otruby (PŠENIČNÉ), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), jedlá sůl ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací