Jemné smažené pečivo plněné lískooříškovou náplní, kakaová posypka. Zmrazeno.
Návod na přípravu:
Koblihy vyjměte z mrazáku a nechte rozmrazit při pokojové teplotě cca 120min , poté podávejte.
Spotřebujte do 48hod. po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Skladujte a uchovejte při teplotě -18°C a nebo nižší, minimální trvanlivost 365 dní.
Složení: Kynuté těsto 70% (pšeničná mouka, voda, cukrářská směs (pšeničná mouka, sušená syrovátka z mléka, emulgátory, mono a diglyceridy mastných kyselin, mon ... více informací
Jemné pečivo smažené, plněné ovocnou náplní, cukrová posypka. Zmrazeno.
Návod na přípravu:
Koblihy vyjměte z mrazáku a nechte rozmrazit při pokojové teplotě cca 120min , poté podávejte.
Spotřebujte do 48hod. po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Skladujte a uchovejte při teplotě -18°C a nebo nižší, minimální trvanlivost 365 dní.
Složení: Kynuté těsto 71%, pšeničná mouka, sušená syrovátka (z mléka), jablečné pyré, modifikovaný škrob, aroma kyseliny citrónové příchutě, vaječný bílkový pr ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
L’Chefs - ČOKOLÁDOVÁ LIKÉROVÁ ŠPIČKA s krémem z „vaječňáku“, s karibským rumem a tonkou 1200 g - ČOKOLÁDOVÝ DORT S (24 %) MÁSLOVÉ NÁPLNĚ S BELGICKOU BÍLOU ČOKOLÁDOU A VAJEČNÝM LIKÉREM A S (11 %) NÁPLNĚ S BELGICKOU HOŘKOU ČOKOLÁDOU, ZDOBENÝ KŘUPKAMI S KAKAOVÝMI BOBY A SNĚHOVÝM LEDEM S BOBY TONKA. Cukrářský výrobek s máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
ČOKOLÁDOVÝ DORT S (32 %) MÁSLOVÉ NÁPLNĚ S BELGICKOU HOŘKOU ČOKOLÁDOU, S MALINOVÝM DŽEMEM, ZDOBENÝ KOUSKY MRAZEM SUŠENÝCH MALIN. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Složení: čerstvá VEJCE, zahuštěné slazené MLÉKO s kakaem 15,1 % (MLÉKO, cukr, kakaový prášek 4,5 %), cukr, belgická hořká čokoláda 12,5 % (kakaová hmota, cukr, ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
MAKOVÝ DORT S (32 %) MÁSLOVO-JOGURTOVÉHO KRÉMU S BELGICKOU BÍLOU ČOKOLÁDOU S VIŠŇOVÝM DŽEMEM, ZDOBENÝ MAKOVÝM LEDEM A KOUSKY MRAZEM SUŠENÝCH VIŠNÍ. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Složení: čerstvá VEJCE, MÁSLO 12,2 %, zahuštěné slazené MLÉKO (plnotučné MLÉKO, cukr), mák mletý 10,8 %, cukr, PŠENIČNÁ mouka, belgická bílá čokoláda 8,2 % (cu ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
Karamelový dort s (33 %) máslovo-karamelovou náplní s belgickou bílou čokoládou, zdobený slaným karamelem a kousky datlí. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
9x65g již předkrájeno.
Medový dort MARLENKA je vyráběn podle rodinné staroarménské receptury a také jeho skořicová varianta se těší velké oblibě. Stejně jako originál je totiž vyrobena z těch nejkvalitnějších surovin, bez použití konzervačních látek a barviv. Charakteristickou chuť tvoří nadýchané medové těsto, lahodný karamelový krém a špetka skořice.
Složení: Cukr, pšeničná mouka, mléko, margarín [palmový tuk*, pitná voda, plně ztužený kokosový tuk, řepkový olej, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kys ... více informací
S kupovaným listovým těstem si ušetříte při domácím pečení čas, navíc nemusíte slevovat na kvalitě ani chuti.
Listové těsto hluboce zmrazené
Český výrobek.
více informací