Světlý pšeničný chléb čtvercového tvaru. Předkrájený na 18 plátků (12 × 12 × 1,2 cm) + 2 patičky. Ideální pro výrobu sendvičů nebo k opékání.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl, ocet, rostlinných bílkovinách (PŠENICE), emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin, estery mono- ... více informací
Mini koláčky z máslového těsta s tvarohovou náplní s rumem a rozinkami, zdobeno povidly a drobenkou.
Výrobce a země původu: Pekařství Javor a.s. Uherský Brod, ČR.
Složení: Mléko polotučné, pšeničná mouka polohrubá, pšeničná mouka hladká, margarín (rostlinné oleje a tuky neztužené palmový a řepkový, voda, emulgátory slune ... více informací
Mini pšenično (66%) žitné (2%) běžné pečivo,
Mini pšenično (48%) žitné (1,5%) běžné pečivo se zrníčky (6 %), semínky (2,5 %) a sladem (5,5 %),
Mini pšenično (44,5%) žitné (7,5%) běžné pečivo se slunečnicovými semínky (9%), hluboce zmrazeno, předpečený.
Složení: Mini pšenično žitné běžné pečivo
(mouka (PŠENICE; ŽITO; sladová PŠENICE); voda; jodidovaná sůl (sůl; jodičnan draselný); droždí; dextróza; PŠENIČNÝ l ... více informací
Balení obsahuje až 5 druhů mini pečiva, ze kterého si vybere opravdu každý Váš zákazník: bílá bagetka, kulatá bílá žemle, multicereální kulatá žemle, tmavá žemle, celozrnná bagetka. Pečivo je vhodné jako příloha k polévkám, salátům, předkrmům, na rauty apod...
Příprava: rozmrazování 10 minut. Pečení 5 minut při 200-230 °C.
Složení: Kulatá mini bulka s otrubami a moukou (mouka (PŠENICE; ŽITO; pražený ŽITNÁ slad; celozrnné ŽITO; kukuřičná tepelně zpracovana; ŽITNÁ tepelně zpracovan ... více informací