Použití: zesílení chuti připravovaného zeleninového vývaru, dušeného zelí, mrkve
Doporučené dávkování: 2 polévkové lžíce (25g) sypké směsi na 1 litr vroucí vody. Návod na přípravu: odměřené množství vývaru přelijte vroucí vodou a důkladně zamíchejte, dále nevařte. Výtěžnost: z 1 kg sypké směsi připravíte 40 litrů vývaru. Po otevření skladujte v suchu a v dobře uzavřeném obalu.
Silná základní omáčka (fond) s výraznou masovou chutí. Delikátní základ minutkové kuchyně pro přípravu poctivých omáček a masových jídel s chutí telecích kostí, červeného vína a kořenové zeleniny.
Složení: palmový olej, řepkový olej, maltodextrin, aromata (obsahují celer a lepek), pšeničná mouka, hovězí extrakt, škrob, jedlá sůl, cukr, kvasnicový extrakt ... více informací
Směs pro vyváženou, lehce pikantní příchuť grilované a pečené zeleniny, která obohatí vaší nabídku příloh pro všechny druhy mas a ryb.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Její vytříbená chuť, aroma i příjemná barva a atraktivní konzistence dokonale pozdvihne především steaky, světlá masa, ale i ryby. Opravdu rychlá příprava umožní dostatek času na poctivou přípravu hlavní suroviny celého pokrmu, tedy masa.
Tradiční staročeská omáčka s autentickou chutí. Silný masový základ doplněný kořenovou zeleninou a lahodnou šípkovou pastou. Ideální ke zvěřině a tmavým masům.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Složení: Cukr, rostlinný palmový tuk, šípkový koncentrát 13%, pšeničná mouka (obsahuje lepek), škrob, extrakt z hovězího masa, aromata, jedlá sůl, pitná voda, ... více informací
Chipotle je omáčka vyrobená z kombinace chipotle paprik (sušené a uzené jalapeňos), rajčat, cibule, česneku, sójového oleje a koření. Je vhodná ke steakům, grilovaným masům i zelenině.
Země původu: Mexiko
Složení: Chipotle papriky (30%), voda, rajčata, cukr, ocet, sójový olej, jodizovaná sůl, cibule, koření a česnek. více informací
Bujomax má žlutohnědou barvu, hrubší a navlhlou konzistenci, která se dobře rozpouští ve vodě. Má výraznou chuť po použitém koření a zelenině.
Je skvělý na dochucení studených i teplých pokrmů, jako jsou např. saláty, vaječná jídla, dresinky, pomazánky, na marinování a kořenění masa, ryb, zeleniny, na dochucení polévek, omáček, šťáv, rýže, těstovin.
Soudržnější, navlhlá hmota dobře rozpustná ve vodě
Doporučené dávkování : 25 g / 1 litr vody/vývaru
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: jedla sůl (max. 61%), cukr, rostlinný tuk (palmový), látka zvýrazňující chuť a vůni glutaman sodný E621, dextróza, modifikovaný kukuřičný škrob E1422, ... více informací