Tyto fazolky jsou pověstné svou jemnou chutí. Použití je velmi univerzální neboť s nimi připravíte zeleninový salát, pomazánky, nebo skvělou zavářku do polévky. Také je můžete použít jako přílohu například k masu. Po uvaření jsou na skus příjemně měkké.
Fazole bílá ve slaném nálevu.
Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření vložte do nekovové nádoby vhodné pro uchování potravin, skladujte v chladničce (+6 °C) a spotřebujte do 2 dnů.
Datum spotřeby: 36 měsíců od data výroby
Výrobek není geneticky modifikován.
Země původu: mimo EU
Složení: Bílé fazole tondini, pitná voda, jedlá sůl, antioxidant: kyselina L-askorbová. více informací
Sterilované červené fazole v mírně slaném nálevu v plechové konzervě.
Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření vložte do nekovové nádoby vhodné pro uchování potravin, skladujte v chladničce (+6 °C) a spotřebujte do 2 dnů.
Datum spotřeby: 36 měsíců od data výroby
Výrobek není geneticky modifikován.
Země původu: mimo EU
Složení: Červené fazole kidney, pitná voda, jedlá sůl. více informací
Hořlavá pasta Firegal pro fondue, přenosné vařiče a stolní grily, do pochodní, na horských túrách a všude tam, kde potřebujete použít plamen. Zajišťuje bezpečný plamen bez zápachu a kouře
Vhodná pro venkovní i vnitřní použití
Doba hoření: 80g gelu hoří až 90 min více informací
Lahodný, lehce pomoučený kulatý chléb s panenským olivovým olejem vám nabídne nejen novou chuť ale i nový tvar vašich sendvičů. Náš tip: pro křupavý flaguette : 200°C / 3 - 5 minut nebo jen 30 minut rozmrazit více informací
Italská specialita, lehce pomoučené kulaté pečivo z pšeničné a žitné mouky s obsahem extra panenského olivového oleje, které se po rozmrazení může ihned servírovat. Je obohacený sušenými rajčaty a černými olivami. Větší póry a křupavá krusta rozvíjí jejich chuť. Průměr pečiva je cca 13 cm. Je vhodný nejen pro plnění sendvičů. Náš tip: nechte rozmrazit v uzavřeném igelitovém sáčku pro delší svěžest.
Složení: mouka (PŠENICE; ŽITO; sladový JEČMEN); voda; černé olivy; kvasnice; ajčata sušená na slunci; jódovaná sůl; sušený PŠENIČNÝ kvásek; PŠENIČNÝ LEPEK; sůl ... více informací