Rybí filé se sýrovou omáčkou s bylinkami v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: filé z bílé RYBY 45%( A - treska pestrá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), sýrová omáčka 18%(EIDAM 9%, voda, TVAROHOVÝ SÝR 2% (SMETANA, TVARO ... více informací
Rybí filé se špenátovou omáčkou v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: Filé z bílé ryby 45% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), špenátová omáčka 18% (špenát 10%, voda, smetana, mozzarella, rýžov ... více informací
Rybí filé s brokolicí, smetanovou omáčkou a praženými mandlovými lupínky, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: rybí filé 55% (A – treska pestrá, B – treska tmavá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), omáčka 36% (brokolice 10%, voda, zakysaná smetana 8%, ... více informací
Filé z tresky pestré se špenátem, smetanou a křupavým posypem, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: RYBÍ filé 50% (A - treska pestrá, B - treska tmavá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), voda, SMETANA 7%, PŠENIČNÁ mouka, špenát 6%, MÁSLO, slu ... více informací
Chutné miniporce z tresky ukryté pod křupavým obalem ze strouhanky, to jsou lákavé kousky na rodinný večer.
Složení: Filé z bílé ryby 60%,(A - treska pestrá, D - hejk; viz. údaj na boční straně obalu),strouhanka 22%,(pšeničná mouka, kvasnice, jedlá sůl, cukr, mletá p ... více informací
Složení: Filé z bílé ryby 65% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), pšeničná mouka, voda, slunečnicový olej, jedlá sůl, mletá paprika, ... více informací
Klasická příprava tradiční italské kuchyně, zde ve svém nejmenším formátu. Vynikající podávaná s masovými omáčkami, smetanovými sýry nebo houbami.
Doba vaření: když se gnocchi dostanou na povrch. více informací
Steak Goody Foody Vegan hovězí příchutí je steak ideální pro vegetariány, vegany a všechny, které zajímá zdravý životní styl. Je vyráběn na Slovensku z kvalitních surovin a geneticky nemodifikované sóji. Obsahuje mnoho přírodních bílkovin a vlákniny, která je zdraví prospěšná. Goody Foody steak je chutný, šťavnatý – pro vegany, vegetariány, ale i milovníky masa, kteří chtějí zpestřit svůj jídelníček a vyzkoušet něco nového.
ks = cca 35g
Řízek Goody Foody je řízek ideální pro vegetariány, vegany a všechny, které zajímá zdravý životní styl. Je vyráběn na Slovensku z kvalitních surovin a geneticky nemodifikované sóji. Obsahuje mnoho přírodních bílkovin a vlákniny, která je zdraví prospěšná. Goody Foody řízek je chutný, šťavnatý – pro vegany, vegetariány, ale i milovníky masa, kteří chtějí zpestřit svůj jídelníček a vyzkoušet něco nového.
ks = cca 35g
Složení: rostlinné bílkoviny (sójová, pšeničná), ryžová mouka, rostlinná vláknina, sójová mouka,česnek, pepř více informací
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Skladujte při teplotě od +1°C do +5°C.
Výrobce: Kostelecké uzeniny a.s., č.p. 60, 588 61 Kostelec, Česká republika.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100g výrobku: Energie: 1601 kJ / 387 kcal; Tuky: 35,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 15,4 g; Sacharidy: 8,8 g, z toho cukry: <0,5 g; Bílkoviny: 8,1 g; Sůl: 2,1 g. Střevo není určeno ke konzumaci.
Složení: Složení: vepřové a hovězí maso 60%, vepřové sádlo a kůže, pitná voda, bramborový škrob, jedlá sůl, stabilizátory E250, E450, E451, antioxidanty E300, ... více informací