Omáčka Frank´s RedHot Original je vyrobená ze směsi vyzrálých kayenských papriček. Tímto získává svou jedinečnou chuť, která se nemění už přes 90 let!
Tato omáčka se svou výjimečnou chutí byla tajnou přísadou použitou v původních Buffalo Wings uvařených v roce 1964 v Buffalo, N.Y..
Recept na tuto omáčku lze vystopovat zpět do roku 1896 do společnosti Frank Tea and Spice Company v Ohio. Majitel Frank podepsal v roce 1918 smlouvu s paprikovou farmou Estilette a tak se Frank a Adam estilette staly partnery. Oba zkoušeli míchat koření, ocet, česnek a kayenské papričky, které nechaly zrát v sudech. Takto vznikla světoznámá omáčka, která se na trhu objevila v roce 1920.
Použití: Tak neváhejte a udělejte si i vy ty jediné původní Buffalo Wings! Ale samozřejmě jí můžete používat úplně na všechno.
Země původu: USA
Složení: Složení: Červené papriky Cayenne (35 %), destilovaný ocet, voda, sůl, česnekový prášek více informací
Bramborové dílky, předsmažené, hlubokozmrazené.
Návod k přípravě
Na pánvi
smažte v oleji dobu 6–8 minuty až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
Ve fritéze
smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minuty až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
V konvektomatu
pečte uprostřed předehřátého konvektomatu na 225 °C po dobu 15–20 minut do zlatova, v polovině pečení hranolky obraťte.
Jedinečné bramborové krokety vyráběné dle táborské receptury.
Návod k přípravě: ve fritéze: smažte dozlatova v oleji předehřátém na 150–160 °C po dobu 5–6 minut.
Jedinečné složení (100% rostlinné oleje a tuky) bylo vyvinuto pro univerzální použití a je ideální pro intenzivní fritování a smažení. Je odolný proti dlouhodobému tepelnému zatížení. Neutrální chuť a vůně zachovává přirozenou chuť vašich výrobku
Vandemoortele
Složení: rostlinné oleje a tuky (slunečnicový; palmový; řepkový); přísada proti pĕnĕní (E900).Obsah tuků :100 %. více informací