Pangasius je sladkovodní ryba. Má velmi jemné maso bez kostí a rybího zápachu.
Filety jsou bez kůže, obsahují polyfosfáty, interlived.
200-400g více informací
Sendvič panini s nářezy, předgrilovaný, předkrájený, zmrzlý, podává se horké.
NÁVOD K POUŽITÍ
Specifické podmínky skladování
Uchovávejte při -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Doba použitelnosti od výroby 12 měsíc/měsíce
PŘÍPRAVA:
- rozmrazení 30min. při teplotě 22°C
- pečení 4-6min. při teplotě 200°C
- grilování 3-5min. při teplotě 220°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), antioxidant (kyselina L-askorbová).
Může obsa ... více informací
Sendvič panini s nářezy s bylinami, předgrilovaný, předkrájenéý zmrzlý, podává se horké.
Sendvič panini s nářezy, předgrilovaný, předkrájený, zmrzlý, podává se horké.
NÁVOD K POUŽITÍ
Specifické podmínky skladování
Uchovávejte při -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Doba použitelnosti od výroby 12 měsíc/měsíce
PŘÍPRAVA:
- rozmrazení 30min. při teplotě 22°C
- pečení 4-6min. při teplotě 200°C
- grilování 3-5min. při teplotě 220°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, byliny (0,42%) (rozmarýn, bazalka, oregano, tymián), lepek (PŠEN ... více informací
Oválné ploché pečivo (typu focaccia) určené pro přípravu panini. Zdobené semínky černuchy (nigella) a sezamu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Rozmražení: 10min
Teplota pečení: 220°C
Doba pečení: 3-4min
Pára: ne
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, SEZAMOVÁ SEMENA (5%), řepkový olej, droždí, ŽITNÁ mouka, jodová sul, nigella (0,3%). více informací