Jedná se o sladkovodní rybu a veškerá produkce pochází z Viktoriina jezera, kde je rovnou zpracována a zamražena. Velice bohatá na omega 3.
Okoun Nilský má středně pevné a libové maso, které je zasyrova zbarveno do krásné přírodní růžové barvy.
Chuť masa vynikne především při přípravě na přírodno, jak na pánvy tak i v troubě(konvektomatu), kde stačí pouze osolit, nebo jako fish &chips, lze ho však použít i na špízy atd.
Filety jsou absolutně bez kostí vhodné pro děti a pro všechny co mají rádi ryby.
Rapa Bzenecké okurkové řezy. Sterilovaná zelenina v kořeněném sladkokyselém nálevu s cukrem a sladidlem.
Skladujte od 0°C -25°C, po otevření skladujte v ledničce. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Složení: okurky nakladačky velikostně tříděné, pitná voda, ocet kvasný lihový,cukr, jedlá sůl,extrakty koření,sladidlo E 954, velikostní třídění 7-9cm. více informací
Extra panenský olivový olej – olivový olej nejvyšší kvality, má dokonalou chuť a vůni. Je získáván výhradně mechanickými postupy a není chemicky upravován.
Složení: Olej olivový extra panenský* lisovaný za studena. více informací
Pro každodenní použití v teplé kuchyni. Díky své tepelné odolnosti a stálosti oproti ostatním typům olejů je ideální pro zdravější smažení a fritování.
Tento olej je vhodný jak na studenou – do salátů, tak i na teplou kuchyni – na smažení i pečení. více informací
Olivový olej obsahující pouze olej získaný zpracováním zbytků po extrakci olivového oleje a olej získaný přímo z oliv. Je vhodný pro studenou i teplou kuchyni.
Země původu: Španělsko více informací
Španělské odrůdové olivy extra kvality z prvotřídní sklizně z oblasti Sevilla. Velmi vhodný produkt zejména na pizzu, nebo do různých druhů salátů či k masům.
Složení: Olivy černé krájené
olivy černé, pitná voda, mořská sůl /max. 6,5 %/, regulátor kyselosti: E270. více informací