25kusů x 160g
Návod k přípravě:
Fritéza: zmražené smažte na 180 C- 5-6 min
Trouba: zmražené na pečícím papíru 180- 200 C - cca 16-20 min
Pánev: zmražené na rozpáleném oleji 3-4 min. po každé straně.
více informací
Rybí formované porce ve strouhance s omáčkou. Treska 43%.
Předsmažené obalené kostky v křupavém těstíčku z treskovité ryby (APO,Hejk) ,plněné sýrovou omáčkou, vhodné přípravou v konvektomatu15min, troubě 15min
Porce po usmažení díky obalu jsou dlouhou dobu křupavé a drží svůj tvar.
Rybí formované porce ve strouhance s omáčkou. Treska 43%.
Předsmažené obalené kostky v křupavém těstíčku z treskovité ryby (APO,Hejk) ,plněné tomato-kapiovou omáčkou, vhodné přípravou v konvektomatu 15min, troubě 15min.
Porce po usmažení díky obalu jsou dlouhou dobu křupavé a drží svůj tvar.
Nerozmrazený sýr smažit ve fritéze při 190'C cca 4-5 min.
Na pánvi ve větším množství oleje při teplotě 180'C cca 4-6 min smažit dozlatova.
Polotovar konzumujte po tepelné úpravě.
Minimální trvanlivost výrobku: 24 měsíců
Ocet se v potravinářství užívá jednak ke konzervaci zeleniny, jednak jako okyselující součást pokrmů v řadě kuchyní světa. Bez tohoto tradičního octa se neobejde žádná dobrá česká kuchyně. Velké 5l balení je připraveno především pro větší gastro provozy či hromadu produktů z opravdu velké zahrádky.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, barvivo: amoniakový karamel. více informací
Ocet kvasný lihový.
Výrobce, země původu: OKL a.s., U Bzinku 409, 696 81 Bzenec, Česká republika
Chraňte před přímým slunečním zářením. Občas se vyskytující lehký zákal je přirozený efekt.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, estragonové aroma, barvivo E150c. více informací
Ocet kvasný vinný z bílého vína. Kyselost 6%. Ideální pro studenou kuchyni. Vzniklé usazeniny nemají vliv na kvalitu ani chuť octa, ale garantují pravost octa vyrobeného z vína.