Položka byla přidána do košíku
Nerozmrazený sýr smažit ve fritéze při 190'C cca 4-5 min.
Na pánvi ve větším množství oleje při teplotě 180'C cca 4-6 min smažit dozlatova.
Polotovar konzumujte po tepelné úpravě.
Minimální trvanlivost výrobku: 24 měsíců
Složení:
SÝR eidamská cihla (mléko, jedlá sůl, mléčné kultury) 60%, obalovací směs (PŠENIČNÁ mouka, bramborový škrob, VEJCE sušená, modifikovaný bramborový škr ... více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Nerozmrazený sýr smažit ve fritéze při 190'C cca 4-5 min.
Na pánvi ve větším množství oleje při teplotě 180'C cca 4-6 min smažit dozlatova.
Polotovar konzumujte po tepelné úpravě.
Minimální trvanlivost výrobku: 24 měsíců
Alergeny: | 1,3,7, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |
Nerozmrazený sýr smažit ve fritéze při 190'C cca 4-5 min.
Na pánvi ve větším množství oleje při teplotě 180'C cca 4-6 min smažit dozlatova.
Polotovar konzumujte po tepelné úpravě.
Minimální trvanlivost výrobku: 24 měsíců
Alergeny: | 1,3,7, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |