Ocet se v potravinářství užívá jednak ke konzervaci zeleniny, jednak jako okyselující součást pokrmů v řadě kuchyní světa. Bez tohoto tradičního octa se neobejde žádná dobrá česká kuchyně. Velké 5l balení je připraveno především pro větší gastro provozy či hromadu produktů z opravdu velké zahrádky.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, barvivo: amoniakový karamel. více informací
Ocet kvasný lihový.
Výrobce, země původu: OKL a.s., U Bzinku 409, 696 81 Bzenec, Česká republika
Chraňte před přímým slunečním zářením. Občas se vyskytující lehký zákal je přirozený efekt.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, estragonové aroma, barvivo E150c. více informací
Ocet kvasný vinný z bílého vína. Kyselost 6%. Ideální pro studenou kuchyni. Vzniklé usazeniny nemají vliv na kvalitu ani chuť octa, ale garantují pravost octa vyrobeného z vína.
Rapa Bzenecké okurkové řezy. Sterilovaná zelenina v kořeněném sladkokyselém nálevu s cukrem a sladidlem.
Skladujte od 0°C -25°C, po otevření skladujte v ledničce. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Složení: okurky nakladačky velikostně tříděné, pitná voda, ocet kvasný lihový,cukr, jedlá sůl,extrakty koření,sladidlo E 954, velikostní třídění 7-9cm. více informací
Extra panenský olivový olej – olivový olej nejvyšší kvality, má dokonalou chuť a vůni. Je získáván výhradně mechanickými postupy a není chemicky upravován.
Složení: Olej olivový extra panenský* lisovaný za studena. více informací
Pro každodenní použití v teplé kuchyni. Díky své tepelné odolnosti a stálosti oproti ostatním typům olejů je ideální pro zdravější smažení a fritování.
Tento olej je vhodný jak na studenou – do salátů, tak i na teplou kuchyni – na smažení i pečení. více informací
Olivový olej obsahující pouze olej získaný zpracováním zbytků po extrakci olivového oleje a olej získaný přímo z oliv. Je vhodný pro studenou i teplou kuchyni.
Země původu: Španělsko více informací