Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g (KTN 10ks)
Záruka: 3 měsíce
Tepelně opracovaný masný výrobek. Skladujte při teplotě do 5 °C. Výpek je součastí výrobku.
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě, aby se urychlilo následné vydávání).
Složení: Vepřová žebra ,rýžová mouka,kuchyňská sůl ,paprikový extrakt, bramborový škrob hořčice.
Výživové údaje ve 100g : energetická hodnota 1576 kj/382 kcal ... více informací
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=750g
Záruka: 3 měsíce
Uchovávat do 5°C
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Složení: Vepřové koleno, koření , stabilizátor E 451, přírodní koření,bramborový škrob,extrakty koření ,jedlá sůl.
Vakuově baleno,skladujte od +1°C do +5 °C. ... více informací
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g
Záruka: 3 měsíce
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Nejsnadnější přípravou je ponořit sáček na 5 minut do vroucí vody, vybalit a servírovat.
Skvělých výsledků dosáhnete pokud poté sáček rozbalíte, výrobek dáte na pánev za stálého míchaná "vysušíte" (cca 4 minuty) a následně sundáte z plamene a vmícháte Vaši preferovanou omáčku. Maso nasaje omáčku ale zůstane při tom relativně suché a "nepoteče" z bulky či pity.
Složení: Vepřové maso 98 %, jedlá sůl ,přírodní koření.
Výživové údaje ve 100g: energetická hodnota 1811kj/432 kcal,tuky-10.1g,z toho nasycené mastné kysel ... více informací
Tomatový wrap s trhaným hovězím masem, rýží s čerstvým koriandrem, pečenými paprikami, kukuřičnou majonézou a sýrem čedar. Hmotnost 175g.
Produkt může být uchováván mražený při teplotě -18 °C po dobu 8 měsíců. Produkt je nutné rozmrazit v lednici při teplotě max +6 °C po dobu minimálně 12 hodin, po rozmaražení znovu nezamrazovat a spotřebovat do 6 dní.
Produkt je určen k tepelné úpravě v kontaktních grilech, sklokeramických grilech nebo rychloohřevných troubách (kombinace mikrovln a horkého vzduchu).
Složení: PŠENIČNÁ tortilla 37%, trhané hovězí maso 24%, rýže s koriandrem 15%, pečené papriky 10%, kukuřičná majonéza 10%, SÝR čedar 5%.
Nutriční hodnoty (1 ... více informací