Sendvič plněný pečeným kuřecím masem pečeným s čerstvě mletým pepřem, slaninou a parmezánem, zapečený s krustou z mozzarelly. Hmotnost 150g.
Produkt může být uchováván mražený při teplotě -18 °C po dobu 8 měsíců. Produkt je nutné rozmrazit v lednici při teplotě max +6 °C po dobu minimálně 12 hodin, po rozmaražení znovu nezamrazovat a spotřebovat do 6 dní.
Produkt je určen k tepelné úpravě v kontaktních grilech, sklokeramických grilech nebo rychloohřevných troubách (kombinace mikrovln a horkého vzduchu).
Složení: PŠENIČNÝ chléb 41%, pečené kuřecí maso 24%, bešamel 16% , SÝR mozzarella 8%, SÝR parmezán 5%, slanina 5%.
Nutriční hodnoty (100g):
energetická hod ... více informací
Plátky pečené slaniny, sýr maasdammer, smažená cibulka, dresink z hrubozrnné hořčice. Hmotnost 160g.
Produkt může být uchováván mražený při teplotě -18 °C po dobu 8 měsíců. Produkt je nutné rozmrazit v lednici při teplotě max +6 °C po dobu minimálně 12 hodin, po rozmaražení znovu nezamrazovat a spotřebovat do 6 dní.
Produkt je určen k tepelné úpravě v kontaktních grilech, sklokeramických grilech nebo rychloohřevných troubách (kombinace mikrovln a horkého vzduchu).
Složení: PŠENIČNÝ chléb 44 %, SÝR maasdammer 17 %, slanina 12 %, dresink z hrubozrnné HOŘČICE 12 %, SÝR mozzarella 9 %, bešamel 6 %, smažená cibulka 1 %.
Nu ... více informací
Špecle jsou vaječné nudle nebo noky.
Nudle či noky z mouky a vajec se přes síto zavařují do vroucí osolené vody, hotové jsou po vyplavání na hladinu více informací
Návod na přípravu:
Zmražené taštičky vložíme do vroucí osolené vody a za občasného míchání vaříme 6-10 minut. Po vyplavání na povrch taštičky vytáhnout z vody a nechat okapat.
Doporučené množství vody na 1kg polotovaru 5-6 litrů.
Pirohy v půlkruhovém tvaru plněné tvarohovou nádivkou.
Výrobek je vyráběn ze zdravotně nezávadných potravin, během výrobního procesu jsou dodržovány kroky zajišťující zdravotní nezávadnost finálního výrobku. K jeho výrobě jsou používány kvalitní suroviny a k balení jsou používány zdravotně nezávadné obaly vhodné pro balení potravin.
Návod na přípravu:
Zmražené pirohy vložíme do vroucí osolené vody a za občasného míchání vaříme 6-10 minut. Po vyplutí na povrch pirohy z vody vyjmeme, necháme okapat. Doporučujeme podávat s rozpuštěným máslem a opraženou strouhankou.
Doporučené množství vody na 1kg polotovaru 5-6 litrů.
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
sójový výrobek
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energie 561kJ = 134kcal, tuky 7,8g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1,g, sacharidy 2,0g z toho cukry 1,7g, bílkoviny 14g, sůl 0,1g /100g
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
TOFU uzené získává svou znamenitou chuť díky tradičnímu uzení na bukovém dřevě.
Tofu obsahuje vysoký obsah bílkovin, bez cholesterolu. Obsahuje 49 % denní dávky vápníku.
Tofu je vhodné pro přímou konzumaci a přípravu teplých jídel.
Je vyrobeno ze sóji pěstované na Slovensku, která není neekologicky dovážená z Kanady, USA, Jižní Ameriky nebo Číny. Jedná se o pasterovaný rostlinný výrobek, vakuově balený.
Chlazený výrobek: Uskladňujte při teplotě od 2 do 8 ° C.
Po otevření skladujte při teplotě do 5 °C a spotřebujte do 24 hodin.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Zmrazené knedlíky vložíme do vroucí osolené vody a za občasného míchání vaříme 6-10 minut. Po vyplavání knedlíky z vody vybereme a necháme okapat.
Doporučujeme servírovat s opraženou strouhankou nebo kakaem a rozpuštěným máslem.
Doporučené množství vody na 1kg polotovaru je 5-6 litrů.
Tradiční české klasika - knedlíky plněné meruňkami. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu.
Alergologické informace: Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem.
ks=cca 40g
více informací