Špecle jsou vaječné nudle nebo noky.
Nudle či noky z mouky a vajec se přes síto zavařují do vroucí osolené vody, hotové jsou po vyplavání na hladinu více informací
Pirohy v půlkruhovém tvaru plněné tvarohovou nádivkou.
Výrobek je vyráběn ze zdravotně nezávadných potravin, během výrobního procesu jsou dodržovány kroky zajišťující zdravotní nezávadnost finálního výrobku. K jeho výrobě jsou používány kvalitní suroviny a k balení jsou používány zdravotně nezávadné obaly vhodné pro balení potravin.
Návod na přípravu:
Zmražené pirohy vložíme do vroucí osolené vody a za občasného míchání vaříme 6-10 minut. Po vyplutí na povrch pirohy z vody vyjmeme, necháme okapat. Doporučujeme podávat s rozpuštěným máslem a opraženou strouhankou.
Doporučené množství vody na 1kg polotovaru 5-6 litrů.
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
sójový výrobek
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energie 561kJ = 134kcal, tuky 7,8g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1,g, sacharidy 2,0g z toho cukry 1,7g, bílkoviny 14g, sůl 0,1g /100g
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
TOFU uzené získává svou znamenitou chuť díky tradičnímu uzení na bukovém dřevě.
Tofu obsahuje vysoký obsah bílkovin, bez cholesterolu. Obsahuje 49 % denní dávky vápníku.
Tofu je vhodné pro přímou konzumaci a přípravu teplých jídel.
Je vyrobeno ze sóji pěstované na Slovensku, která není neekologicky dovážená z Kanady, USA, Jižní Ameriky nebo Číny. Jedná se o pasterovaný rostlinný výrobek, vakuově balený.
Chlazený výrobek: Uskladňujte při teplotě od 2 do 8 ° C.
Po otevření skladujte při teplotě do 5 °C a spotřebujte do 24 hodin.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Tradiční české klasika - knedlíky plněné meruňkami. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu.
Alergologické informace: Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučným písmem.
ks=cca 40g
Don Peppe více informací
Vaječná tlačenka je aspiková lahůdká z vajíček a zeleniny. Ukrajujte silnější kolečka a pro gurmánský zážitek si dopřejte Vaječnou tlačenku s čerstvým pečivem.
Složení: Aspik (voda, vepřová želatina, sůl, cukr, koření, stabilizátory: E 270, E 260, konzervanty: E 202, sladidlo sukralóza),majonéza (rostlinný olej řepkov ... více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g (KTN 10ks)
Záruka: 3 měsíce
Tepelně opracovaný masný výrobek. Skladujte při teplotě do 5 °C. Výpek je součastí výrobku.
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě, aby se urychlilo následné vydávání).
Složení: Vepřová žebra ,rýžová mouka,kuchyňská sůl ,paprikový extrakt, bramborový škrob hořčice.
Výživové údaje ve 100g : energetická hodnota 1576 kj/382 kcal ... více informací
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=750g
Záruka: 3 měsíce
Uchovávat do 5°C
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Složení: Vepřové koleno, koření , stabilizátor E 451, přírodní koření,bramborový škrob,extrakty koření ,jedlá sůl.
Vakuově baleno,skladujte od +1°C do +5 °C. ... více informací