Libeček má velmi výraznou kořennou chuť a vůni. Využívá se především k přípravě polévkového koření. Vhodný je nejen do zeleninových a masových vývarů, ale i do omáček. Pokud přidáte libeček do vody k vařeným bramborám, získáte lahodnou a nezaměnitelnou chuť. Použít lze také k přípravě paštik, pomazánek, zeleninových jídel, dušeného hovězího a jehněčího masa, salátů, marinád na grilování nebo do mletých mas.
Koření s nízkým obsahem mořské soli, bez glutamátů, aromat a barviv. Vyvážená nepikantní chuť s kousky kvalitní zeleniny a vybraného koření. Bez dráždivých složek.
Uzená paprika má tmavě červenou barvu, kořeněnou chuť a opojné kouřové aroma. Získává se sušením a pomalým uzením sladké papriky. Stačí přidat špetku do jídel, kde se běžně používá sladká paprika, a získají nezaměnitelnou chuť a vůni. Skvěle se proto hodí do všech typů gulášů, ale i na kuřecí maso, ryby, pizzu, směsi s rýží a mletá masa. Výborná je i do studené kuchyně k ochucení sýrů a pomazánek. Vynikající chuť získáte v kombinaci s česnekem.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Pažitka je naťová zelenina s jemně pikantní chutí. Používá se do polévek, omáček, vaječných pokrmů a salátů.
Skladujte v suchu.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: Pažitka sušená krájená.
GMO: Tento výrobek není geneticky modifikován, ani není vyroben z geneticky modifikovaných složek.
Může obsahovat stopy seza ... více informací
Koření na pečené kuře je vyváženou směsí bylinek, papriky a kmínu. Lahodná paprikově-bylinková chuť je podkreslena načervenalou barvou koření, která vytvoří na povrchu kuřete nádherně opečenou kůrku. Směs je kromě kuřecího masa vhodná též na přípravu pečené krůty, drůbežích rolád nebo králičí pečínky.
Složení: jedlá sůl (max. 48 %), paprika sladká mletá, cukr, sušený česnek mletý, kmín mletý, bazalka, oregano, tymián, rozmarýn, látka protihrudkující (E 341) více informací
Pepř černý patří mezi celosvětově nejrozšířenější koření. Sušené bobule jsou plodem pepřovníku černého, popínavé rostliny. Dnes se pěstuje v mnoha tropických oblastech. Pepř má výraznou, ostrou, až pálivou chuť a štiplavé aroma. Používá se především k dochucení vepřového a hovězího masa, ryb, studených i teplých omáček, polévek nebo salátů. Mletý černý pepř je vhodný také do uzenin, pomazánek a paštik.
Složení: Pepř černý celý (28,5%), nové koření celé (22,4%), sušená cibule mletá (19,7%), sušený česnek mletý (19,6%), bobkový list drcený (9,8%). více informací
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Kvalitní rajská omáčka pro rychlou a praktickou přípravu. Výborně dochutí těstoviny. Jedná se o dehydratovaný výrobek. Je bez přidaného glutamátu, bez konzervačních látek
Nejčastěji se používá k přípravě svařeného vína či punče, do sladkého pečiva, moučníků a perníku. Velmi dobře chutná v kombinaci s čokoládou, kávou, jablky, sladkou rýží nebo hruškami. Je vhodná i do masových specialit.
Složení: jedlá sůl, kukuřičný maltodextrin, aromata, slepičí tuk 5%, cukr, látka zvýrazňující chuť a vůní (E 627, E 631), sušený slepičí vývar 0,6 % (slepičí m ... více informací
Do omáček, na dušená masa nebo do zeleninových salátů. V kuchyni se uplatní zvláště při přípravě čínských a asijských jídel
Složení: pitná voda, sójový hydrolyzát, jedlá sůl max.18 %, víno, cukr, ocet, látky zvýrazňující chuť a vůni (E 621, E 631, E 627), barvivo E 150d, kvasnicový ... více informací