Výrazná tmavě červená barva těsta vytváří ve spojení s bílou tvarohovou náplní a polevou se šupinkami z bílé čokolády přitažlivý kontrast a dokonalou chuťovou harmonii. „Sametový“ se mu říká pro jeho těsto, které je plné vzduchových mikrobublinek, což tomuto dortu zajišťuje výjimečnou jemnost a nadýchanost.
3x12porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; plnotučný čerstvý sýr (MLÉKO); VEJCE; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový); mouka (PŠENICE); voda; škrob; glukózový sirup; škrob (PŠENICE); ... více informací
Dort se šlehačkovým krémem a limetkovou náplní, zdobené limetkovou kůrou.
Doba rozmrazení: 15-30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Trojité čokoládové potěšení: těsto, náplň a poleva.
Doba rozmrazení: 15-30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
3x12 porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; slunečnicový); VEJCE; mouka (PŠENICE); voda; glukózový sirup; kakaový prášek (3,5%); sirup z invertníh ... více informací
Klasický, ale vzrušující. Chutný pečený tvarohový koláč vyrobený z lahodného tvarohu, kysané smetany a vajec.Tmavá směs se otáčí se světle zbarveným tvarohem, aby vytvořily perfektní vzhled zebry. Koláč je předkrájen na 12 porcí. více informací
Ovocné zpestření klasického dortu: Krémový tvarohový dort se základem z křehkého těsta je pokrytý aromatickými plátky broskve a pokrytý dortovou polevou.
12 porcí
Složení: : broskve (19 %), tvaroh (MLÉKO) nízkotučný (15 %), zakysaná SMETANA (MLÉKO) (11 %), cukr, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, voda, řepkový olej, glukózo-fru ... více informací
Typicky americký. Lahodné, aromatické a voňavé půlky jahod na vynikající náplni z plnotučného měkkého sýra a typicky erlenbacherského křupavého základu.
Složení: jahody (22 %), plnotučný měkký SÝR (MLÉKO) (20 %), cukr, voda, glukózo-fruktózový sirup, plnotučné MLÉKO, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, řepkový olej, pa ... více informací
Na typickém americkém dortovém základu z drobenky z křehkého těsta je lahodná cheesecake vrstva s měkkým sýrem extra plnotučným, zakroucená malinovou přípravou. Každá porce je kus amerického života!
Složení: měkký SÝR extra plnotučný (MLÉKO) (32 %), cukr, plnotučné MLÉKO, plnotučné VEJCE, maliny (7 %), PŠENIČNÁ mouka, řepkový olej, palmový tuk, modifikovan ... více informací
Dort z tmavého těsta s pečenou tvarohovou náplní. Zdobený kakaovou drobenkou. Nepředkrájený, samostatně balený dort
Rozmražení: 5-6hodin
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Nízkotučný měkký TVAROH (33%), PŠENIČNÁ mouka, cukr, řepkový olej, CELÁ VEJCE, PŠENIČNÝ škrob, odtučněný kakaový prášek (1,5%), rostlinné tuky (palmov ... více informací
Dezert ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
Mnozí lidé považují cheesecake za typický americký dezert, ale překvapivě byl poprvé vyroben v Řecku již 2000 let před naším letopočtem. Byl považován za vynikající zdroj energie a podáván i sportovcům při prvních olympijských hrách. Po dobytí Řecka Římany se recept postupně rozšířil. Do Ameriky jej v 18. století přivezli Evropané a tak se začala psát historie moderního cheesecaku. Dnes už si můžeme pochutnat na dezertu ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
3x21 porcí
Složení: Tvaroh (MLÉKO); voda; cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; kokosový; slunečnicový); mouka (PŠENICE); VEJCE; smetana (MLÉKO); modifikovaný š ... více informací
Jemné smažené pečivo plněné lískooříškovou náplní, kakaová posypka. Zmrazeno.
Návod na přípravu:
Koblihy vyjměte z mrazáku a nechte rozmrazit při pokojové teplotě cca 120min , poté podávejte.
Spotřebujte do 48hod. po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Skladujte a uchovejte při teplotě -18°C a nebo nižší, minimální trvanlivost 365 dní.
Složení: Kynuté těsto 70% (pšeničná mouka, voda, cukrářská směs (pšeničná mouka, sušená syrovátka z mléka, emulgátory, mono a diglyceridy mastných kyselin, mon ... více informací
Jemné pečivo smažené, plněné ovocnou náplní, cukrová posypka. Zmrazeno.
Návod na přípravu:
Koblihy vyjměte z mrazáku a nechte rozmrazit při pokojové teplotě cca 120min , poté podávejte.
Spotřebujte do 48hod. po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Skladujte a uchovejte při teplotě -18°C a nebo nižší, minimální trvanlivost 365 dní.
Složení: Kynuté těsto 71%, pšeničná mouka, sušená syrovátka (z mléka), jablečné pyré, modifikovaný škrob, aroma kyseliny citrónové příchutě, vaječný bílkový pr ... více informací