Položka byla přidána do košíku
Dezert ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
Mnozí lidé považují cheesecake za typický americký dezert, ale překvapivě byl poprvé vyroben v Řecku již 2000 let před naším letopočtem. Byl považován za vynikající zdroj energie a podáván i sportovcům při prvních olympijských hrách. Po dobytí Řecka Římany se recept postupně rozšířil. Do Ameriky jej v 18. století přivezli Evropané a tak se začala psát historie moderního cheesecaku. Dnes už si můžeme pochutnat na dezertu ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
3x21 porcí
Složení:
Tvaroh (MLÉKO); voda; cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; kokosový; slunečnicový); mouka (PŠENICE); VEJCE; smetana (MLÉKO); modifikovaný š ... více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Dezert ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
Mnozí lidé považují cheesecake za typický americký dezert, ale překvapivě byl poprvé vyroben v Řecku již 2000 let před naším letopočtem. Byl považován za vynikající zdroj energie a podáván i sportovcům při prvních olympijských hrách. Po dobytí Řecka Římany se recept postupně rozšířil. Do Ameriky jej v 18. století přivezli Evropané a tak se začala psát historie moderního cheesecaku. Dnes už si můžeme pochutnat na dezertu ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
3x21 porcí
Alergeny: | 1,3,6,7,11, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |
Dezert ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
Mnozí lidé považují cheesecake za typický americký dezert, ale překvapivě byl poprvé vyroben v Řecku již 2000 let před naším letopočtem. Byl považován za vynikající zdroj energie a podáván i sportovcům při prvních olympijských hrách. Po dobytí Řecka Římany se recept postupně rozšířil. Do Ameriky jej v 18. století přivezli Evropané a tak se začala psát historie moderního cheesecaku. Dnes už si můžeme pochutnat na dezertu ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
3x21 porcí
Alergeny: | 1,3,6,7,11, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |